Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ συζητούν για τις επιπτώσεις του COVID-19 στον τουρισμό - Free Sunday
Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ  συζητούν για τις επιπτώσεις του COVID-19 στον τουρισμό

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ συζητούν για τις επιπτώσεις του COVID-19 στον τουρισμό

Με δεδομένο το πλήγμα που έχει υποστεί ο τουρισμός διεθνώς εξαιτίας του κορωνοϊού, την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18:30 οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ ανοίγουν τη συζήτηση για το νέο τοπίο στη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας και τα νέα δεδομένα που καλούνται οι χώρες παγκοσμίως να διαχειριστούν.


Επιχειρηματίες και εργαζόμενοι ακροβατούν μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας επιχειρώντας να διαχειριστούν άγνωστες παραμέτρους για την επανεκκίνηση του τουρισμού σε ένα αχαρτογράφητο περιβάλλον. Οι μέχρι στιγμής θετικές επιδόσεις της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της κρίσης είναι ενθαρρυντικές, ωστόσο φέτος το στοίχημα του τουρισμού έχει περίπλοκες υγειονομικές, οικονομικές και διπλωματικές προεκτάσεις. Ταυτόχρονα, η διεθνής τουριστική βιομηχανία επηρεάζεται από τις επικείμενες αλλαγές και τις προκλήσεις που αναδύονται σε πολλαπλά επίπεδα.


Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα «Σε αχαρτογράφητα νερά ο τουρισμός» συμμετέχουν οι:
-    Αλέξανδρος ΒασιλικόςΠρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ)
-    Γεωργία ΖούνηΔιδάσκουσα Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς
-    Δημήτρης ΜπούχαληςΚαθηγητής Στρατηγικής Τουρισμού και Τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Bournemouth

Για να παρακολουθήσετε το επόμενο webcast των ΔΙΑΛΟΓΩΝ με τίτλο «Σε αχαρτογράφητα νερά ο τουρισμός», πραγματοποιήστε online εγγραφή εδώ: https://dialogues.snf.org/el/ekdiloseis/se-ahartografita-nera-o-tourismos/