Τα καλύτερα καφέ στον κόσμο - Free Sunday
Τα καλύτερα καφέ στον κόσμο

Τα καλύτερα καφέ στον κόσμο

Cafe New York, Βουδαπέστη

new_york_palace_interior

Μοιάζει με μουσείο και προσφέρει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στους τουρίστες που το επισκέπτονται μαζικά. Θεωρείται ίσως από τις πιο σημαντικές τουριστικές ατραξιόν της πόλης. 

Cafe Florian, Βενετία

CAFE_FLORIAN

Ο εσωτερικός του χώρος παραπέμπει στον 18ο αιώνα και μπορεί να πληρώσετε πολλά παραπάνω για να απολαύσετε ένα καφεδάκι αλλά η ιστορική αναδρομή που προσφέρει ο χώρος είναι ανεκτίμητη.

Cafe Central, Βιέννη

wien_08_cafe_central

Τα ιστορικά καφέ της Βιέννης είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της. Ξεχωρίζει το Cafe Central για τα απίθανα γλυκά του, τους πολυελαίους, τα ξύλινα πατώματα και κυρίως για το γεγονός ότι προσφέρει τα απογεύματα ζωντανή κλασική μουσική. 

Cafe Imperial, Πράγα

imperial

Με ατμόσφαιρα που ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία της Πράγας το Imperial προσφέρει εκτός από καφέ και τοπικά εδέσματα ενώ πολλοί τουρίστες το επιλέγουν για το πρωινό τους. Η διακόσμησή του το κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Cafe de la Paix, Παρίσι

de_lapai

Με ταβάνι που παραπέμπει σε μουσείο τέχνης και μαρμάρινα τραπέζια το Cafe de la Paix προσφέρει τέχνη σε όλες της τις μορφές. Ακόμα και τα γλυκά πολλές φορές είναι φιλοτεχνημένα από γλύπτες και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες της πόλης. 

Cafe Majestic, Πόρτο

majestic

Εξίσου επιβλητικό στην εσωτερική του διακόσμηση με τα παραπάνω, το δυνατό σημείο του Majestic είναι και ο κήπος του που αποτελεί πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη.

Cafe Confeitaria Colombo, Ρίο Ντε Τζανέιρο

colomvo

Οι τουρίστες απολαμβάνουν αυθεντικά χαρμάνια καφέ και τσαγιού αλλά και μοναδικές γεύσεις της βραζιλιάνικης κουζίνας. Το Confeitaria Colombo υπήρξε σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας κατά τις αρχές του 20ού αιώνα όπου φιλοξενούσε χορούς και εκδηλώσεις μελών την ανώτερης τάξης.

Cafe Gambrinus, Νάπολη

gavrinus

Το αποκαλούν "Σαλόνι της Νάπολης" καθώς έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες διάσημους, βασιλιάδες, διανοούμενους, πολιτικούς. Δυνατό του σημείο ο καπουτσίνο φυσικά και η ποικιλία των κέικ που προσφέρει.

Cafe Tortoni, Μπουένος Άιρες

tortiongi

Διάσημο για το ρόφημα σοκολάτας του, το cafe Tortoni είναι ένα από τα πιο ιστορικά καφέ της πόλης. Η διακόσμηση, τα τραπέζια, οι καρέκλες παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Cafe Greco

greco

Το παλαιότερο και πιο διάσημο καφέ της Ρώμης. Πάνω στην Piazza di Spagna η εσωτερική του διακόσμηση αποτελείται από ρομαντικούς πίνακες, αντίκες κάθε είδους, παλαιά έπιπλα και μία μοναδική ατμόσφαιρα που το μετατρέπει σε πόλο έλξης για τους επισκέπτες της Ρώμης. Όποιος κατορθώνει να βρει τραπέζι για να απολαύσει τον καφέ του είναι τυχερός.