Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για την υποψήφια νέα γενιά μαθητών. Τμήματα Προνηπίων και Νηπίων. - Free Sunday
Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για την υποψήφια νέα γενιά μαθητών. Τμήματα Προνηπίων και Νηπίων.

Εγγραφές στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για την υποψήφια νέα γενιά μαθητών. Τμήματα Προνηπίων και Νηπίων.

 

Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά...

Στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, η ζωή των παιδιών είναι κάθε μέρα σαν γιορτή! Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και μετην καθοδήγηση των Νηπιαγωγών το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση, πρωταρχικά μέσα από το παιχνίδι, σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

Στο Νηπιαγωγείο της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα μακριά από την οικογένεια, σε στέρεες βάσεις, καθοριστικές για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του. Με έμφαση στηντεχνολογία και μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές, αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες, οι μικροί μας ‘‘πρωταγωνιστές’’ ανακαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης παίζοντας, γεγονός που συμβάλλει ουσιαστικά στην κοινωνική τους ωρίμανση.

Βέβαια, όλα αυτά σε στενή συνεργασία σχολείου-οικογένειας.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του, εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί, ενθαρρύνουν την ομαλή ένταξη και πορεία των νηπίων, με τρόπο δημιουργικό, καλλιεργώντας τα εκφραστικάτους μέσα, τα ταλέντα τους και, κυρίως, την αγάπη τους για τη μάθηση.

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, για να γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, τις δασκάλες, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Εγγραφές με τις καλύτερες προτάσεις...!

Ιόνιος Σχολή: 210 613 6693, www.ionios.gr