«Μικρές Δόσεις Υγείας»… στην πράξη! - Free Sunday
«Μικρές Δόσεις Υγείας»… στην πράξη!

«Μικρές Δόσεις Υγείας»… στην πράξη!

Φέτος το Μάρτιο, το εργοστάσιο σοκολάτας Παυλίδη άνοιξε τις πόρτες του σε 45 τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις αποκλειστικές ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο Παυλίδη και να ανακαλύψουν παρέα με «ξεχωριστούς» ξεναγούς το μαγικό κόσμο της σοκολάτας Υγείας!  Μέσω του προγράμματος επικοινωνίας  «Μικρές Δόσεις Υγείας», οι 45 φίλοι της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη έμαθαν τα πάντα για την ιστορία της πρώτης σοκολάτας Yγείας στην Ελλάδα, περιηγήθηκαν στη γραμμή παραγωγής και ανακάλυψαν από κοντά πώς φτιάχνεται η σοκολάτα που συντροφεύει τις πιο γλυκές τους αναμνήσεις!

Παράλληλα, μαζί με τη γνωριμία με το εργοστάσιο Παυλίδη, οι επισκέπτες είδαν στην πράξη τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει η κατανάλωση της σοκολάτας Υγείας σε διαφορετικούς τομείς της καθημερινότητάς τους· από τη διατροφή και την ευεξία, μέχρι την ομορφιά. Κάθε ξενάγηση είχε διαφορετική θεματολογία κι έναν ξεχωριστό, εκλεκτό καλεσμένο που παρουσίασε τις δικές του «Μικρές Δόσεις Υγείας», μέσα από λαχταριστά, διαδραστικά workshops.

O chef Γιώργος Τσούλης ετοίμασε μοναδικές συνταγές νηστίσιμων γλυκών με σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, ενώ οι fitness trainers Αλίκη και Μαρία Δημακοπούλου (Twins Fit) έδειξαν στους επισκέπτες πώς μπορούν να ενισχύσουν τη λειτουργία του μυϊκού συστήματος καταναλώνοντας σοκολάτα Υγείας, μετά από ένα σύντομο πρόγραμμα γυμναστικής. Ο κύκλος των αξέχαστων, σοκολατένιων επισκέψεων έκλεισε, κυριολεκτικά, με τον πιο όμορφο τρόπο! Η αγαπημένη beauty editor/vlogger Σουζάνα Κεγγίτση έδωσε συμβουλές ομορφιάς, δημιουργώντας live διαφορετικές μάσκες για πρόσωπο και σώμα, χρησιμοποιώντας – τι άλλο; - την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Η Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Σοκολάτας, για Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια, η πιο αγαπημένη ελληνική σοκολάτα, η Υγείας Παυλίδη, εξελίσσει και δυναμώνει το δεσμό της με τις γενιές των Ελλήνων καταναλωτών! Η αγάπη του κόσμου προς την Υγείας Παυλίδη, τα ζεστά τους λόγια αλλά και οι «Μικρές Δόσεις Υγείας» που μοιράστηκαν είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας.»