Νέα σειρά NIVEA men protect & care body shaving - Free Sunday
Νέα σειρά NIVEA men protect & care body shaving

Νέα σειρά NIVEA men protect & care body shaving

H NIVEA MEN παρουσιάζει την απόλυτη καινοτομία στην ιστορία του ξυρίσματος με τη νέα σειρά NIVEA MEN Protect Care Body Shaving

Όσο οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των αντρών αλλάζουν και αυξάνονται, τόσο αλλάζουν και οι  συνήθειες τους,όσον αφορά την διαδικασία που ακολουθούν για την καθημερινή τους περιποίηση και το ξύρισμα, καθώς θέλουν να φαίνονται, αλλά κυρίως να νιώθουν ότι είναι πάντα στα καλύτερά τους. Όλο και περισσότεροι άντρες παγκοσμίως, ακολουθούν το παράδειγμα των αγαπημένων τους celebrities και ξυρίζουν κι άλλες περιοχές του σώματος τους εκτός από τα γένια τους, όπως το στήθος τους, την πλάτη τους, τους ώμους και τα πόδια τους. 

Αλλά έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν;

Έρευνα από το NIVEA MEN έδειξε πρόσφατα, ότι η πλειοψηφία των αντρών χρησιμοποιούν shaving gels προσώπου, σαμπουάν και αφρόλουτρα για να επιτύχουν ένα απαλό ξύρισμα και σε άλλες περιοχές του σώματός τους, αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, με το 73% να νιώθει την επιδερμίδα τους ερεθισμένη, ένα αίσθημα που μπορεί να κρατήσει ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες.

Το NIVEA MEN καταπολεμά τους ερεθισμούς, χαρίζοντας στους άντρες μια πρωτοποριακή σειρά ξυρίσματος για το σώμα, που απαντάει σε κάθε τους ανάγκη, προσφέροντας ένα καθαρό, άνετο ξύρισμα στο σώμα.

Είτε γυμνάζεσαι συχνά, είτε θέλεις να αναδείξεις τις γραμμές του σώματός σου ή το αγαπημένο σου τατουάζ, ακόμα και για να μεγιστοποιήσεις τις αθλητικές σου επιδόσεις, η νέα σειρά NIVEA MEN Protect Care Body Shaving θα σου χαρίσει την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος για να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο πάντα σε ό,τι και να κάνεις μέσα στην ημέρα σου!

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NIVEA MEN Protect & CareΒody Shaving

Ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή μέσα στο ντους, η εύκολη στη χρήση σειρά NIVEA MEN Protect Care Body Shaving εξασφαλίζει το καλύτερο ξύρισμα σώματος για επιδερμίδα καθαρή και προστατευμένη από ερεθισμούς.

NIVEA Body Shaving StickΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ NIVEA: NIVEA MEN Protect Care Body Shaving Stick, 75ml –Μικρό και εύκολο για χρήση μέσα στο ντους. Αυτό το μαγικό stick χαρίζει αποτελεσματικό, γρήγορο και ασφαλές ξύρισμα στο σώμα. Σε αντίθεση με άλλα παραδοσιακά gel ξυρίσματος, η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του το καθιστά κατάλληλο για χρήση μέσα στο ντους, κάτι που σημαίνει ότι δεν φεύγει με το νερό κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Η διαφανής σύνθεσή του παρέχει την απόλυτη ακρίβεια στο ξύρισμα, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα και επιτρέποντας στο ξυράφι να γλιστρά απαλά. Ιδανικό για τσάντα χειρός ή την τσάντα του γυμναστηρίου, ώστε να είναι κοντά σου σε κάθε στιγμή της ημέρας σου.

NIVEA Body Shaving GelΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΞΥΡΙΣΜΑ: NIVEA MEN Protect Care Body Shaving Gel – Το νέο gel με την ειδική σύνθεση που ενυδατώνει, περιέχει ειδικά συστατικά ώστε να μένει στην επιδερμίδα ακόμα και κάτω από το ντους επιτρέποντας στο ξυράφι να «γλιστράει» για απαλό και ασφαλές ξύρισμα.

NIVEA Body Shaving After Shave LotionΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: NIVEA MEN Protect Care After Shave Body Lotion – Φροντίζει την επιδερμίδα σου αμέσως μετά το ξύρισμα του σώματος και την προστατεύει από ερεθισμούςώστε να μπορείς να ξυρίζεσαι όσο συχνά επιθυμείς. Η lotion απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει σε βάθος, βοηθώντας την επιδερμίδα να «ξαναχτίσει» το φυσικό της προστατευτικό στρώμα ώστε να παραμένει απαλή και υγιής.

Τα προϊόντα της νέας σειράς NIVEA MEN Protect CareBody– Shaving Stick και Shaving Gel μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με το After Shave Lotion, ώστε να αποφευχθεί η κοκκινίλα και ο ερεθισμός ακόμα πιο αποτελεσματικά μετά το ξύρισμα, για μια εμπειρία άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.