Κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη από τη Grecian Living - Free Sunday
Κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη από τη Grecian Living

Κουραμπιέδες χωρίς γλουτένη από τη Grecian Living

Χριστούγεννα και κουραμπιές πάνε μαζί! Ο κουραμπιές είναι το αγαπημένο γλύκισμα των γιορτών και πλέον δεν υπάρχει λόγος να το στερηθείτε, ακόμα κι αν αποφεύγετε την γλουτένη στη διατροφή σας.

Η εταιρεία Grecian Living μένοντας πιστή στην παράδοση και την υγιεινή διατροφή δημιούργησε κουραμπιέ χωρίς γλουτένη, αξιοποιώντας ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και υψηλής ποιότητας υλικά  (αιγοπρόβειο βούτυρο, χωρίς αυγά και χωρίς συντηρητικά). Είναι βέβαιο ότι οι τραγανοί και νόστιμοι κουραμπιέδες της Grecian Living  με τη μοναδική τους υφή και γεύση θα γεμίσουν με αρώματα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και θα ικανοποιήσουν εσάς και την οικογένειά σας!

Σχετικά με την εταιρεία Grecian Living:

Η Grecian Living είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγιεινής διατροφής.

Αποστολή της εταιρείας είναι η παραγωγή και διανομή καινοτομικών τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας τα οποία δεν περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη,  συντηρητικά και trans λιπαρά.

Η Grecian Living προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων (ψωμί, κριτσίνια, cookies, ζυμαρικά, δημητριακά, μείγμα για πανάρισμα και pizza) και για αυτό μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του διαιτολογίου: για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα, το σνακ και το δείπνο.

Τα προϊόντα της Grecian Living είναι διαθέσιμα στα super market Σκλαβενίτης, ΜyΜarket, Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και τα σημεία πώλησης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.grecianliving.com