Αύξηση κίνησης 30% στα καταστήματα COSMOTE τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων - Free Sunday
Αύξηση κίνησης 30% στα καταστήματα COSMOTE τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων

Αύξηση κίνησης 30% στα καταστήματα COSMOTE τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων

Κατά 30% αυξήθηκαν οι επισκέπτες στα καταστήματα COSMOTE τις πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων. Το κοινό επισκέφτηκε τα αναβαθμισμένα καταστήματα για να επωφεληθεί από τις μοναδικές εκπτώσεις της COSMOTE, που αγγίζουν το 50%, σε προϊόντα τεχνολογίας, σταθερής και κινητής, όπως smartphones, tablets, laptops, τηλεοράσεις και αξεσουάρ.


Στις μέχρι τώρα αγορές των καταναλωτών από τα καταστήματα COSMOTE πρωταγωνιστούν τα smartphones, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση στα tablets και στα αξεσουάρ.


Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου στα καταστήματα COSMOTE οι καταναλωτές θα βρουν δημοφιλή smartphones με έκπτωση έως 26%, tablets με έκπτωση έως 30%, ενώ με έκπτωση έως 34% θα βρουν προϊόντα καρτοκινητής σε συσκευές και πακέτα σύνδεσης COSMOTE Mobile Internet με κάρτα. Επιλεγμένα laptops διατίθενται φθηνότερα έως 37%, ενώ τηλεοράσεις διατίθενται με έκπτωση έως 23%. Μοναδικές εκπτώσεις περιμένουν τους καταναλωτές και σε ασύρματα τηλέφωνα, wearables και αξεσουάρ.


Τα καταστήματα COSMOTE, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε smartphones, tablets και αξεσουάρ, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας σε απίστευτες τιμές. Παράλληλα, μπορούν να γνωρίσουν από κοντά έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και να ζήσουν μία ξεχωριστή, ψηφιακή εμπειρία.