Η εξέλιξη του σχεδίου “Genesis” για το Δίκτυο Πωλήσεων της INTERAMERICAN - Free Sunday
Η εξέλιξη του σχεδίου “Genesis” για το Δίκτυο Πωλήσεων της INTERAMERICAN

Η εξέλιξη του σχεδίου “Genesis” για το Δίκτυο Πωλήσεων της INTERAMERICAN

Ήδη, στις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης νέων ασφαλιστικών συμβούλων συμμετείχαν 320 άτομα, έναντι 160 κατά το 2015. Επίσης, οι νέες στρατολογήσεις ανέρχονται κατά το πρώτο τρίμηνο σε 202 (82 πέρυσι αντιστοίχως), με πρόβλεψη για το 2016 να φθάσουν τις 650.

Ακόμη, αυξήθηκαν οι θέσεις-κλειδιά των unit managers με την προσθήκη 8 συνεργατών, με στόχο η βαθμίδα αυτή να έχει σε βάθος τριετίας 110 νέους unit managers, ενώ όσον αφορά στα γραφεία πωλήσεων μετά τα εγκαίνια σε Πειραιά, Σύρο και Χίο, σειρά παίρνει η Λέσβος. Στόχο αποτελεί ο υπερδιπλασιασμός των ενεργών συνεργατών του εταιρικού δικτύου -από 1.250 σε 2.800- έως το τέλος του 2018 , σε συνδυασμό με τον τριπλασιασμό των νέων εργασιών στον κλάδο υγείας στον οποίο η εταιρεία εστιάζει κατά προτεραιότητα. Επισημαίνεται ότι στην υγεία η INTERAMERICAN έκλεισε το 2015 με νέα παραγωγή 7,3 εκατ. ευρώ και μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 84 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του “Genesis” υλοποιείται το επιμέρους σχέδιο ανάπτυξης των team instigators, με πρόκριμα τις δεξιότητες, τις φιλοδοξίες και την αποτελεσματικότητα επιλεγμένων συνεργατών του δικτύου. Η ομάδα περιλαμβάνει, ήδη, 315 συνεργάτες που διακρίνονται για την τεχνογνωσία, τον δυναμισμό, τις ικανότητες στρατολόγησης και καθοδήγησης νέων ασφαλιστικών συμβούλων, την παραγωγικότητα και τον επαγγελματισμό τους. Κατά την υλοποίηση του σχεδίου, οι team instigators παίρνουν θέση στον “προθάλαμο” ανάδειξης μελλοντικών unit managers, συγκεντρώνοντας εμπειρίες-παραστάσεις και δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.