Ενισχύει την παρουσία της στη Νότια Αφρική η FF - Free Sunday
Ενισχύει την παρουσία της στη Νότια Αφρική η FF

Ενισχύει την παρουσία της στη Νότια Αφρική η FF

Επέκταση του δικτύου της στη Νότια Αφρική πραγματοποιεί η Folli Follie, εγκαινιάζοντας δύο νέα Folli Follie New Concept Stores, στην Πρετόρια και στο Κέιπ Τάουν.

Η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυό της, το οποίο αποτελείται σήμερα από πάνω από 630 σημεία πώλησης. Τα δύο νέα concept stores έρχονται να προστεθούν, λίγους μόλις μήνες μετά την είσοδο της Folli Follie στην αγορά της Νότιας Αφρικής, στο πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2016 και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Sandton City, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

O Όμιλος FF Group, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες, σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, τη Folli Follie και τη Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στον χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του ομίλου στην Ελλάδα.

Στις αρχές του 2016 ο όμιλος ανακοίνωσε την είσοδό του στο κανάλι καλλυντικών ευρείας διανομής μέσω της αποκλειστικής εκπροσώπησης και διανομής των προϊόντων μακιγιάζ Max Factor στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών, όπως Molton Brown, Annick Goutal κ.ά., στην beauty & lifestyle boutique Heaven on Earth.

Επίσης, διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 930 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.