Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 2017 - Free Sunday
Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 2017

Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 2017

 

Το 2017 ήταν μία ιδιαίτερα δυναμική χρονιά για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Παρά την κρίση των τελευταίων ετών, η εταιρεία πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 16 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω ποσό έρχεται μάλιστα να προστεθεί στα 120 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η εταιρεία κατά το εξαιρετικά δύσκολο διάστημα 2010-2016, ενώ θα αξιοποιηθεί για την αγορά νέου εξοπλισμού για τα εργοστάσια, την υποστήριξη των εξαγωγών, που φέτος άγγιξαν τα 290.000 εκατόλιτρα, και την κυκλοφορία νέων προϊόντων.

Και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία κάλυψε το 100% των αναγκών παραγωγής της από ελληνικό κριθάρι, μέσω του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας.

Ιχνηλατώντας μια αγορά που μεταβάλλεται ραγδαία, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανταποκρίνεται σε μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων των συγχρόνων καταναλωτών, τόσο στη «ζεστή» αγορά όσο και στην εστίαση. Με όχημα την έρευνα και την καινοτομία, η εταιρεία παρουσίασε τέσσερα νέα προϊόντα το 2017, τη νέα Heineken Light, την αναβίωση της ιστορικής μπίρας ΜΑΜΟΣ, την Amstel Radler με Ginger & Lime και τον Μηλοκλέφτη.