Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τίμησε με βραβείο χορηγού την Allianz Ελλάδος - Free Sunday
Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τίμησε με βραβείο χορηγού την Allianz Ελλάδος
Η κ. Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Market Management & Επικοινωνίας της Allianz Ελλάδος, παραλαμβάνει το βραβείο από την Παραολυμπιονίκη Στίβου, κ. Δήμητρα Κοροκίδα.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τίμησε με βραβείο χορηγού την Allianz Ελλάδος

 

Με βραβείο χορηγού τίμησαν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) την Allianz Ελλάδος, στην ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν τον Όμιλο Allianz για τη μακρόχρονη προσφορά του στο Παραολυμπιακό Κίνημα και βράβευσαν την Allianz Ελλάδος, Επίσημο Χορηγό της ΕΠΕ. Η Allianz Ελλάδος είναι από τους πρώτους χορηγούς της Παραολυμπιακής Επιτροπής και εκτός από τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική ομάδα, ασφαλίζει τις αποστολές της στους αγώνες όπου συμμετέχει. Φέτος, οι Allianz και Παραολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2020. Στο πλαίσιο αυτό, η Allianz θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βερολίνο το 2018, έως τον τελικό προορισμό το Τόκιο, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Η κ. Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Market Management & Επικοινωνίας της Allianz Ελλάδος, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, από την Παραολυμπιονίκη Στίβου κ. Δήμητρα Κοροκίδα, και απηύθηνε θερμά συγχαρητήρια στην Παραολυμπιακή ομάδα: «Για όλους εμάς, στην Allianz, παραμένετε μια τεράστια πηγή έμπνευσης και είναι χαρά μας να είμαστε δίπλα σας και να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, ώστε να νιώθετε ασφαλείς και να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στους στόχους σας, κάνοντας μας περήφανους με τις επιδόσεις σας! Σ’ αυτή την ημέρα γιορτής για το Παραολυμπιακό Κίνημα, σας τιμούμε για  τις διακρίσεις που επιτύχατε τη χρονιά που μας πέρασε και δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε στην προβολή των πρωτοβουλιών και των δραστηριοτήτων σας. Με ιδιαίτερη χαρά μάλιστα διαπιστώνουμε ότι, φέτος, ο αριθμός των χορηγών έχει αυξηθεί – γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και έμπρακτη κινητοποίηση γύρω από τα ζητήματα των αθλητών με αναπηρίες.»