Κρι Κρι: Δεύτερη μάρκα παγωτού στην ελληνική αγορά το 2017 - Free Sunday
Κρι Κρι: Δεύτερη μάρκα παγωτού στην ελληνική αγορά το 2017

Κρι Κρι: Δεύτερη μάρκα παγωτού στην ελληνική αγορά το 2017

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της Κρι Κρι, που έλαβε χώρα στον Συνεδριακό Χώρο του ΤΕΙ Σερρών, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και στο οποίο συμμετείχαν συνεργάτες της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου,  δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας και στην αύξηση των πωλήσεων στα προϊόντα παγωτού κατά +19%, επίδοση, η οποία κατατάσσει τη μάρκα Κρι Κρι στη 2η θέση στην ελληνική αγορά παγωτού με μερίδιο 15%. Στην κατάκτηση της θέσης αυτής συνέβαλε το ισχυρό επικοινωνιακό πλάνο, η αύξηση των σημείων διανομής, αγγίζοντας πλέον τα 15.000 σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και τα δυναμικά λανσαρίσματα των νέων προϊόντων, όπως οι παγωτοσοκολάτες Derby, τα Γλυκά της Μαμάς, το Super Spoon, και το παιδικό παγωτό Frozen.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και τα πλάνα επικοινωνίας και προώθησης προς τους καταναλωτές με νέα δυναμικά λανσαρίσματα.

«Το κεντρικό μήνυμα του φετινού Συνεδρίου Παγωτού “Μαζί για την Πρωτιά”, σηματοδοτεί τον πρωταρχικό στόχο της εταιρείας Κρι Κρι που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ελληνική αγορά παγωτού», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι.