Λαμπερή δεξίωση με ελληνικό άρωμα στο Λονδίνο - Free Sunday
Λαμπερή δεξίωση με ελληνικό άρωμα στο Λονδίνο

Λαμπερή δεξίωση με ελληνικό άρωμα στο Λονδίνο

Λαμπερή και «ογκώδης» κοινωνική εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Μηχανικών Μεγάλης Βρετανίας στο Λονδίνο με την σφραγίδα της οργάνωσης «Όλοι μαζί μπορούμε», το παρών έδωσαν περισσότεροι από 700 καλεσμένοι.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας αλλά και ξένοι επιχειρηματίες από  40 χώρες παρευρέθησαν στη δεξίωση με κίνητρο τις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές σε μια εντυπωσιακή βραδιά με έντονο το ελληνικό χρώμα.

«Πιστεύω ότι εδραιώθηκε η θέση μας ως Σύλλογος με παγκόσμια εμβέλεια, εκπροσωπώντας τους Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες της Μεγάλης Βρετανίας. Οι παρευρισκόμενοι ηλικίας 18-78 ετών εκφράζουν το χθες, το σήμερα και το αύριο του Ελληνισμού της Βρετανίας και πιο πέρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Μεγάλης Βρετανίας, Δημήτρης Μονιούδης.

Η εθελοντική δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον άγγιξε την φιλοσοφία και τον βαθύτερο στόχο του ελληνικού συλλόγου που στήριξε φέτος αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια με σκοπό να διευκολύνει την εθελοντική και δημιουργική δραστηριότητα  συνειδητοποιημένων πολιτών.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Μηχανικών Μεγάλης Βρετανίας μετρά 22 χρόνια ζωής, με 600 ενεργά μέλη.

Η ελληνόκτητη ναυτιλία έχοντας έντονη την παρουσία της στο City της βρετανικής πρωτεύουσας παραμένει πρώτη σε μέγεθος παγκοσμίως συνεχίζοντας να προσελκύει αξιόλογα στελέχη που αντικρίζουν το μέλλον δυναμικά με θάρρος και σιγουριά για την αξία τους.