Τριπλή διάκριση της Παπουτσάνης στα βραβεία «Αιωνόβια Brands» - Free Sunday
Τριπλή διάκριση της Παπουτσάνης στα βραβεία «Αιωνόβια Brands»
Ξεχώρισαν το πράσινο σαπούνι Παπουτσάνης και οι σειρές Καραβάκι και Natura

Τριπλή διάκριση της Παπουτσάνης στα βραβεία «Αιωνόβια Brands»

Συνολικά τρία μετάλλια έλαβε η Παπουτσάνης στα φετινά βραβεία «Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων μας», που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις εταιρίες και τα προϊόντα με συνεχή καταξίωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για 30 και περισσότερα χρόνια. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο συνεδριακό κέντρο Maroussi Plaza.

Η Παπουτσάνης έλαβε:

  • Platinum Μετάλλιο για το παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι ελαιολάδου Παπουτσάνης που μετρά 148 χρόνια ζωής και ήταν από τις μακροβιότερες μάρκες που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση. Η δημιουργία του το 1870 από τον Δημήτρη Παπουτσάνη, στο πλούσιο σε ελαιόδεντρα νησί της Λέσβου, σήμανε την ίδρυση της ομώνυμης σαπωνοποιίας. Είναι ένα αγνό προϊόν με ελληνική ταυτότητα που φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα και διατηρεί διαχρονικά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.
  • Silver Μετάλλιο για το brand ΚΑΡΑΒΑΚΙ και την παρουσία του 67 χρόνια. Σήμερα, το ΚΑΡΑΒΑΚΙ συνεχίζει να ταξιδεύει στον κόσμο των αισθήσεων και να μεταφέρει την δροσιά και τη φρεσκάδα των ελληνικών νησιών, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και ενυδάτωση, με βάση το παραδοσιακό σαπούνι Μασσαλίας.
  • Bronze Μετάλλιο για τα κρεμοσάπουνα Natura, με φυτικά ενυδατικά εκχυλίσματα και ουδέτερο PH, που, εδώ και 48 χρόνια, περιποιούνται και φροντίζουν τα χέρια όλης της οικογένειας.

Εκ μέρους της Παπουτσάνης, τα βραβεία παρέλαβαν ο κ. Γεώργιος Δεφίγγος, Εμπορικός Διευθυντής της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για το Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου, η κ. Χριστίνα Περγάμαλη, Senior Brand Manager για το ΚΑΡΑΒΑΚΙ, και ο κ. Νίκος Αθανασόπουλος, National Account Manager για το Natura.

Ο κ. Γιώργος Δεφίγγος, Εμπορικός Διευθυντής της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, σημείωσε σχετικά: «Με οδηγό την κληρονομιά, τη γνώση, την αρμονία και την αυθεντικότητα, αξίες που ακολουθούμε πιστά εδώ και ενάμιση αιώνα, η Παπουτσάνης καθιερώθηκε και παραμένει ηγέτης στον χώρο της ελληνικής σαπωνοποιίας. Η βράβευσή μας αποτελεί μία αναγνώριση για τα προϊόντα μας και μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον».

Ο θεσμός «Αιωνόβια Brands» δημιουργήθηκε για την αναγνώριση των επιχειρήσεων και brands που έχουν κερδίσει την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, και διατηρούν διαχρονικά την εμπιστοσύνη τους, για περισσότερα από 100, 70, 50 και 30 χρόνια. Τα βραβεία διοργανώνονται από το οικονομικό περιοδικό The Business Review και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εστία των Μanagers» και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).