Έξι νέα βραβεία για τον Όμιλο φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη - Free Sunday
Έξι νέα βραβεία για τον Όμιλο φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη

Έξι νέα βραβεία για τον Όμιλο φαρμακευτικών επιχειρήσεων Τσέτη

Έξι νέα βραβεία τα οποία αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο αλλά και ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. 

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις, τοποθετούν ψηλά τον πήχη της Δημιουργικότητας, της Καινοτομίας, της Αριστείας, της Προστιθέμενης Αξίας των προϊόντων, αλλά και της Κοινωνικής Ευθύνης, χαρακτηριστικά τα οποία έχειεμφυσήσει στους εργαζόμενους εδώ και χρόνια η διοίκηση του ΟΦΕΤ με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη. 

Τρία βραβεία στην εκδήλωση BEST IN PHARMACY2018 

Ειδικότερα, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED τιμήθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης Απονομής των βραβείων Best in Pharmacy, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου, κατακτώντας συνολικά τρία βραβεία (Gold, Silverκαι Bronze). 

Η εκδήλωση οργανώθηκε για πρώτη φορά από το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και την εταιρεία BoussiasCommunications.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, διακρίθηκαν προϊόντα για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, ενώ αναδείχθηκαν η επιχειρηματική αριστεία και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις που έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED έχουν ως εξής: 

• Bronze, για την καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό REPEL by UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ. Το βραβείο παρέλαβε ο SalesManager της UNI-PHARMA κύριος Σταμάτης Λυγίζος. 
• Gold, για το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου EVAMycosis - ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ (Δ.Τ. INTERMED). Το βραβείο παρέλαβε η Brand Managerτης INTERMED κυρία Μυρτώ Ράπτη.
• Silver, για την καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης U&I CARE - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΣΕΤΗ (ΟΦΕΤ) – UNI-PHARMASA – INTERMED SA. Το βραβείο παρέλαβε η Head of CSR του Oμίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του onlineσυστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που απονεμήθηκαν, προέκυψαν από τον μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. 

Το brand Repel της UNI-PHARMA , αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα για την προστασία από έντομα, αλλά και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της επαφής με αυτά. Η σειρά Repel λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά το 2013 και από την αρχή υποστηρίχθηκε με δυνατό επικοινωνιακό πλάνο. 

Το καινοτόμο σκεύασμα Eva Mycosis, είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό προϊόν, όπως πρωτοποριακή είναι συνολικά και η σειρά γυναικολογικών προϊόντων EVA, η οποία συνθέτει μια ολοκληρωμένη παλέτα προϊόντων, για τις ιδιαίτερες ανάγκες της γυναίκας σε κάθε ηλικία. 

Η καινοτομία είναι συνυφασμένη με την φύση των προϊόντων των Ερευνητικών Εργαστηρίων της INTERMED για περισσότερα από 23 χρόνια. Πρόκειται για ιατροτεχνολογικάπροϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία έχουν κατακτήσει και τη διεθνή αγορά. 

Η Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου σχεδιάστηκε με το μυαλό αλλά εκφράζεται καθημερινά με την καρδιά και την ψυχή των 470 εργαζομένων, αλλά και με τη θερμή υποστήριξη και παρακίνηση της Ηγεσίας του ΟΦΕΤ. 

Το motto που κυριαρχεί στον όμιλο, είναι U&I Care. U&I Uni-Pharma & InterMed αλλά και Εσύ και Εγώ Μαζί Νοιαζόμαστε.

Η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει με σθένος, ότι για περισσότερα από 55 χρόνια, αγαπά την ευθύνη και συνεχίζει με πάθος και τόλμη να στηρίζει την Κοινωνία, την Επιστήμη, τη Νέα Γενιά, την Υγεία και την Πρόληψη. 

Η UNI-PHARMA πρωταγωνιστής και σε ενέργειες για το Περιβάλλον 

Η UNI-PHARMA εξάλλου, κατέκτησε τρία ακόμη σημαντικά βραβεία για το Περιβάλλον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Environmental Awards 2018 που οργάνωσε η BoussiasCommunication, στις 10 Ιουλίου, στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Στην UNI-PHARMA, οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι το περιβάλλον είναι το σπίτι τους και η λογική αυτή, κυριαρχεί αυθόρμητα σε όλους τους εργασιακούς χώρους με πρωταγωνιστή το νέο βιοκλιματικό εργοστάσιο της φαρμακοβιομηχανίας. 

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν με θέρμη ενέργειες που ενισχύουν το περιβάλλον, καθώς και την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη. 

Τα βραβεία παρέλαβαν οι εξής εργαζόμενοι της UNI-PHARMA: 

Η κυρία Λιόκαλου Μαρία – QA, Environmental, Health andSafety Manager, παρέλαβε το Βραβείο GOLD, Κατηγορίας «Β1. Sustainable Built Environment» για το «Νέο Βιοκλιματικό Κτίριο της UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε.»

Ο κύριος Μιχάλης Βρεττός – Utilities and Automation Supervisor, παρέλαβε το Βραβείο SILVER, Κατηγορίας «Α1. Waste Management», για τη «Διαχείριση επικίνδυνων φαρμακευτικών αποβλήτων».

Ο κύριος Ιγνάτιος Χαλκιώτης – Automation Engineer, παρέλαβε το Βραβείο BRONZE, Κατηγορίας «Α2. Water Stewardship / Water Management and Conservation» για τη«Μείωση Κατανάλωσης Νερού».