Babylino Sensitive: Πρώτη και τελευταία σας σκέψη είναι η προστασία του. Το ίδιο και η δική μας! - Free Sunday
Babylino Sensitive: Πρώτη και τελευταία σας σκέψη είναι η προστασία του. Το ίδιο και η δική μας!

Babylino Sensitive: Πρώτη και τελευταία σας σκέψη είναι η προστασία του. Το ίδιο και η δική μας!

Μια βρεφική πάνα δεν αρκεί να είναι απαλή και απορροφητική. Χρειάζεται να προσφέρει και φιλικότητα στο βρεφικό δέρμα.

Οι βρεφικές πάνες και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών.

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλο τον κόσμο, πιστοποιώντας ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν πάνω από 200 βλαβερές ουσίες. Η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και τη χρήση για την οποία προορίζεται.Το Babylino Sensitive έχει ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα  κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Αλλά δεν σταματούν μόνο εκεί... Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive διαθέτουν μια σειρά από επιπλέον σημαντικές εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας. 

  • Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). 
  • Συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.
  • Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

Babylino Sensitive.

Μια ελληνική καινοτομία της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε.