Καραμολέγκος, όπως λέμε… Κατσέλης - Free Sunday
Καραμολέγκος, όπως λέμε… Κατσέλης

Καραμολέγκος, όπως λέμε… Κατσέλης

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λαμβάνει χώρα περίπου τρία χρόνια μετά την πτώχευση της εταιρείας (καλοκαίρι του 2013), η οποία είχε μετονομαστεί σε Nutriart.

Μέσα από αυτή την επιχειρηματική κίνηση η «Καραμολέγκος» επιδιώκει αφενός να διευρύνει το μερίδιό της, αξιοποιώντας την ισχυρή αναγνωρισιμότητα που έχει ακόμη το σήμα «Κατσέλης», αφετέρου να ενισχύσει περαιτέρω την αγορά συσκευασμένου ψωμιού.

Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αρτοβιομηχανίας, Μανώλης Καραμολέγκος, ανακοινώνοντας την εξαγορά του σήματος «Κατσέλης», «η αναβίωση μιας ιστορικής μάρκας θα φέρει νέους καταναλωτές στην αγορά. Παράλληλα, η απόφαση αυτή έρχεται να δημιουργήσει νέα επιχειρηματικά στάνταρ στο κλάδο του συσκευασμένου ψωμιού, καθώς συνοδεύεται και με νέα μέθοδο αρτοποίησης (υγρού ζυμαριού), διευρύνοντας και ενδυναμώνοντας συνολικά την αγορά της κατηγορίας».

Τα προϊόντα «Κατσέλης» θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της «Καραμολέγκος» στο Κορωπί, όπου ήδη έχει εγκατασταθεί νέα μονάδα παραγωγής, ενώ θα δημιουργηθούν άμεσα 30 νέες θέσεις εργασίας.
Στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση μεριδίου αγοράς της τάξης του 15% στα τέλη του 2018.