Πολλαπλή Πιστοποίηση για τη «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ» - Free Sunday
Πολλαπλή Πιστοποίηση για τη «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ»
Mε στόχο την ανάπτυξη στις αγορές του εξωτερικού

Πολλαπλή Πιστοποίηση για τη «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ»

Η ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), βάσει των απαιτήσεων των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 και των ιδιωτικών διεθνών πρωτοκόλλων BRCv7 και IFSv.6.1. Η πιστοποίηση με βάση τα ανωτέρω πρότυπα και ιδιωτικά πρωτόκολλα από τον έγκυρo φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέρει στην εταιρεία ένα διαβατήριο ποιότητας για τις διεθνείς αγορές.

Η επιθεώρηση και πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 6οχλμ της Π.Ε.Ο. Λάρισας -Βόλου για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2015 που αφορά στον σχεδιασμό και την παραγωγή ταχινιού, χαλβά, μαρμελάδας, παστελιού, μπαρών δημητριακών, πραλίνας, αλοιφών ξηρών καρπών και λουκουμιού καθώς και για τη διανομή αυτών. Παράλληλα,  η ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ προχώρησε στην πιστοποίησή της για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων, με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005, με στόχο τη διασφάλιση της λήψης των μέτρων που απαιτούνται ώστε όλα της τα προϊόντα να είναι ασφαλή.

Ταυτόχρονα, καθώς στους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας συγκαταλέγεται η γρήγορη επέκταση σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό εφαρμόζει εσωτερικό σύστημα για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των διεθνών Τεχνικών Πρωτοκόλλων BRC v.7 και IFS v.6.1.

Η πιστοποίηση της εταιρείας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί ένα ακόμα εχέγγυο στη διαρκή προσπάθεια διατήρησης υψηλών standards ασφάλειας και είναι απόλυτα σύμφωνη με τη φιλοσοφία λειτουργίας της.

O Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατέχει ηγετική θέση στις Επιθεωρήσεις, Πιστοποιήσεις και στην Εκπαίδευση στον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων, με διεθνή αναγνωρισιμότητα, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και εμπειριών και έχει επιθεωρήσει τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες Τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διεξάγοντας με τρόπο αντικειμενικό, αξιόπιστο και εχέμυθο επιθεωρήσεις πιστοποίησης συστημάτων ασφάλειας τροφίμων, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών του.

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά.

Στα 70 και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η επιχείρηση εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε ενώ επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη νέων γραμμών παραγωγής ενώ ταυτόχρονα οι εξαγωγές τις εταιρείας ξεπερνάνε το 40% των συνολικών πωλήσεων.

Σε όλη την πορεία της η επιχείρηση έδωσε και συνεχίζει να δίνει έμφαση:

  • Στην παραγωγή παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων
  • Στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει
  • Στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής, πληρώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας
  • Στον συνεχή εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υποδομών της επιχείρησης.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ, Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.