Easy Education: Αποκτήστε τα απαραίτητα προσόντα διορισμού εξ αποστάσεως - Free Sunday
Easy Education: Αποκτήστε τα απαραίτητα προσόντα διορισμού εξ αποστάσεως

Easy Education: Αποκτήστε τα απαραίτητα προσόντα διορισμού εξ αποστάσεως

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Καταρτισθείτε, και εξεταστείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!*

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεσαι πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας. 

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής κλείνοντας μία θέση στο νέο τμήμα.

Επίσης, εξετάσεις πληροφορικής δύνανται να οργανωθούν και να διεξαχθούν σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας. Αυτό καθορίζεται με βάση τη συμμετοχή των υποψηφίων ανά περιοχή.

Έναρξη νέου τμήματος: 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.

Η πιστοποίηση στην Πληροφορική εξ αποστάσεως χωρίζεται σε δύο διακριτά επίπεδα και ειδικότερα:

Α) Standard Diploma - 3 ενότητες: word, excel, internet (2 μήνες)  150ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

Β) Full Standard Diploma - 6 ενότητες : windows, word, excel, internet, power point, access (3 μήνες) 300ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

Η πιστοποίηση ΤΠΕ:

1.Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

2.Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.

3.Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

4.Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

5.Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.

Μάθε περισσότερα: 

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

Επίσης, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Educationστα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων. 


Δήλωσε συμμετοχή άμεσα  και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

Διαθέσιμες εξεταστικές υπάρχουν σε όλη τη χώρα:

Αθήνα,Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ζάκυνθο, Πάτρα, Σκιάθο, Χανιά, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πύργο, Ρόδο,Σπάρτη, Χαλκίδα, Χίο, Καλαμάτα, Κόρινθο, Δράμα, Λάρισα, Πτολεμαΐδα, Αγρίνιο, Βόλο, Ηγουμενίτσα, Θήβα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Κεφαλλονιά, Λαμία, Λευκάδα, Λιβαδειά, Μεσολόγγι, Μυτιλήνη, Ναύπλιο, Ρέθυμνο, Σάμο, Κέρκυρα, Ναύπακτο, Πρέβεζα, Τρίπολη, Χανιά, Κατερίνη, Άρτα, Βέροια, Άμφισσα, Καλαμπάκα.

Που αναγνωρίζεται το TOEIC® ;

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε

  • ιδιωτικό τομέα
  • Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
  • ελληνικά πανεπιστήμια
  • πανεπιστήμια στο εξωτερικό
  • επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις εκπαίδευσης που παρέχουν οι δομές της Easy Education, επισκεφθείτε τη σελίδα www.easy-education.gr. Easy Education, Εληάς 1, 1ος όροφος, Βέροια/ Υποκατάστημα Βέροιας: Καπετάν Άγρα 6, ισόγειο, τηλ: 23111 10186, 23111 12908, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.easy-education.gr.

Facebook   Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy education

Instagram @easyeducation.gr

Youtube Easy Education