Από σήμερα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για προσλήψεις εκπαιδευτών ανηλίκων - Free Sunday
Από σήμερα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για προσλήψεις εκπαιδευτών ανηλίκων

Από σήμερα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για προσλήψεις εκπαιδευτών ανηλίκων

Σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη για προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων σε Δημόσια ΙΕΚ και σε Ινστιτούτα του Οργανισμού  Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), τα κριτήρια πρόσληψης εκπαιδευτικών απαιτούν συγκεκριμένες ώρες επιμόρφωσης για συγκέντρωση της μέγιστης μοριοδότησης τόσο στο πεδίο επιμορφώσεων γενικής μοριοδότησης όσο και στο διδακτικό αντικείμενο προκηρυσσόμενων θέσεων.

Εν όψει των επικείμενων προκηρύξεων για κάλυψη θέσεων εκπαιδευτών ενηλίκων που ανακοινώνονται ετησίως τον Αύγουστο 2020, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education διοργανώνει και υλοποιεί εξ αποστάσεως μιοριοδοτούμενα σεμινάρια τρίμηνης διάρκειας και συνολικής παρακολούθησης 400 ωρών.

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Εξασφαλίστε την τιμή προσφοράς (240 ευρώ) για ένταξη στα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν στις 3 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2020. 

Έναρξη τμημάτων: 3/2/2020

Εγγραφές έως: 31/1/2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 240 ευρώ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/1/2020

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει κάθε απορία.   

Στον πίνακα γενικής μοριοδότησης, κατοχυρωμένη μέγιστη  μοριοδότηση θα έχουν οι εκπαιδευτικοί που θα συγκεντρώσουν αθροιστικά σε κάθε πεδίο του πίνακα των επιμορφώσεων από 400 ώρες. Για όσους δεν πληρούν αυτή τη βασική προϋπόθεση, προτείνεται να παρακολουθήσουν αναγνωρισμένα σεμινάρια που τους προσδίδουν σίγουρη μοριοδότηση:

H παρακολούθηση του προγράμματος μοριοδοτείται στις εκάστοτε προκηρύξεις για εκπαιδευτικούς δημοσίων ΙΕΚ , ΚΔΒΜ και e-ΚΔΒΜ.

Δήλωση συμμετοχής στο μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο, εδώ.

Το σεμινάριο εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων αλλά και μέγιστη μοριοδότηση σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δήλωση συμμετοχής στο μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο, εδώ.

Μοριοδότηση στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θα πρέπει εκτός από τα μόρια που θα συγκεντρώσουν στον πίνακα γενικής μοριοδότησης, να συγκεντρώσουν μόρια και στον πίνακα μοριοδότησης του εκάστοτε γνωστικού αντικειμένου.

Δείτε εδώ όλους τους θεματικούς τίτλους των σεμιναρίων που μοριοδοτούν τους υποψήφιους στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων.

Δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια γνωστικού αντικειμένου για ένταξη στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 3 Φεβρουαρίου, εδώ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), με κωδικό αδείας 192044348 και τα τελευταία χρόνια, μέσω τη εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έχει εξασφαλίσει σίγουρη αναγνώριση και μέγιστη μοριοδότηση σε χιλιάδες υποψήφιους.

 Με το πέρας του εκάστοτε σεμιναρίου χορηγούνται:

  • Βεβαίωση Επιμόρφωσης σεμιναρίου με ασημοτυπία και τοποθέτηση κώδικα QRcode για διασφάλιση γνησιότητας.
  • Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.
  • Προαιρετικά, δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική βεβαίωση αριστείας σε κάθε εκπαιδευόμενο που έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις περί αριστείας προς επιπλέον διαφοροποίηση στην αγορά εργασίας, αναδεικνύοντας ένα εξαιρετικό μαθησιακό αποτέλεσμα και βαρύνοντας το βιογραφικό του.
  • Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝμοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Έναρξη επόμενων τμημάτων:  3/2/2020

Κλείσε μία θέση άμεσα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education: 23111 10186  (help desk 10:00 - 17:00).