Η Affidea επεκτείνεται στην Ελλάδα με την εξαγορά των City Med - Free Sunday
Η Affidea επεκτείνεται στην Ελλάδα με την εξαγορά των City Med

Η Affidea επεκτείνεται στην Ελλάδα με την εξαγορά των City Med

H Affidea ανακοινώνει την εξαγορά του Athens City Med, ενός αναγνωρισμένου ιδιωτικού παρόχου υπηρεσιών Δερματολογίας, με δύο πρότυπα ιατρικά κέντρα, το ένα στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στην Θεσσαλονίκη. Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο της επιτυχημένης στρατηγικής επέκτασης και επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Affidea, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας της, που βασίζεται στην προληπτική ιατρική και τη διαγνωστική απεικόνιση, και σε άλλες ιδιωτικές υπηρεσίες ιατρικής περίθαλψης.
 
Το Athens City Med είναι ένας εγνωσμένης αξίας πάροχος Δερματολογίας που λειτουργεί στην ελληνική αγορά από το 2013. Τα πρότυπα δερματολογικά κέντρα του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δερματολογίας, όπως Κλινική Δερματολογία-Αφροδισιολογία, Δερματοχειρουργική, Θεραπείες με Laser, Πλαστική Χειρουργική, Ραδιοσυχνότητες-Υπέρηχοι, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Affidea προσθέτει στο δίκτυό της τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της Δερματολογίας, δημιουργώντας συνέργεια με τις απεικονιστικές και βιοπαθολογικές εξετάσεις της, φέρνοντας μια νέα ιατρική υπηρεσία στο χαρτοφυλάκιό της για τους εξεταζόμενους και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.