3+1 ετήσιες επιμορφώσεις από το αναγνωρισμένο 2 Easy Education - Free Sunday
3+1 ετήσιες επιμορφώσεις από το αναγνωρισμένο 2 Easy Education

3+1 ετήσιες επιμορφώσεις από το αναγνωρισμένο 2 Easy Education

Νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, αναγνωρισμένων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Easy Education, για προσλήψεις τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα νέα ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα Μεικτής Εκπαίδευσης είναι:

Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρησιακών διαδικασιών

Αν καταφέρει κάποιος να εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο, πριν αυτός αποτελέσει μια πραγματικότητα για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα μπορεί να δουλέψει και να διαπρέψει σε κάθε δομή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αν κάποιος κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι σύγχρονες επιχειρήσεις, θα μπορέσει να αντιληφθεί τις ανάγκες τους κι έτσι να διεκδικήσει είτε μια καλύτερη θέση εργασίας, είτε να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τραπεζική Διοίκηση

Αν κανείς γνωρίζει τη δομή και τη λειτουργία των τραπεζών αλλά και τον τρόπο που συναλλάσσονται με τους πελάτες τους, θα έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να υποστηρίξει πιστωτικά κάθε επιχειρηματική κίνηση, δική του ή του εργοδότη του. Φυσικά το σεμινάριο εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο ενός εργαζόμενου στον κλάδο της οικονομίας προσδίδοντάς του τη δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κοινωνική χρηματοοικονομική

Αν κανείς γνωρίζει τις βασικές αρχές της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας καθώς και τις κυριότερες μορφές κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα μπορέσει να αξιοποιήσει νέους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς ώστε να πετύχει όχι μόνο το κέρδος αλλά και το θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η τιμή για κατοχύρωση θέσης σε ένα από τα τέσσερα προγράμματα είναι 60 ευρώ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Easy Education είναι αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (κωδ. Αδείας 192044348)

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 16:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Web site: www.diaviou-mathisi.gr