Κλείστε θέση για δωρεάν εξετάσεις αγγλικών Φεβρουάριο και Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα! - Free Sunday
Κλείστε θέση για δωρεάν εξετάσεις αγγλικών Φεβρουάριο και Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα!

Κλείστε θέση για δωρεάν εξετάσεις αγγλικών Φεβρουάριο και Μάρτιο σε όλη την Ελλάδα!

Έχετε επάρκεια στην αγγλική γλώσσα αλλά δεν έχετε πετύχει σε προηγούμενες εξετάσεις κάποιο πτυχίο ή θέλετε ένα επιπλέον αποδεικνύοντας την επάρκειά σας; Χρειάζονται κατά μέσο όρο 15 ώρες εξάσκησης με το διαθέσιμο υλικό και είστε έτοιμοι να το εξασφαλίσετε!

Προετοιμαστείτε με το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και εξεταστείτε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και εκδώστε το πτυχίο σας στα αγγλικά, που αποτελεί βασικότατη δεξιότητα! Ενισχύστε το βιογραφικό σας με γνώσεις στην παγκόσμια γλώσσα αποδεικνύοντας ότι είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε οτιδήποτε αιτηθεί στην παγκόσμια αγορά!

«Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή σε πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας για τα επίπεδα Β2(καλή γνώση)- C1( πολύ καλή γνώση). Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα εξέταστρα καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού!
Για δήλωση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ.
Για πληροφορίες καλέστε στον πανελλαδικό αριθμό 23111 10186».

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων. 
Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

 *ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:

  1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.
  2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού (past papers).
    Δεν παρέχεται μάθημα με καθηγητή δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ποια πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας θα λάβω;


Μάθετε για τη Δομή και το περιεχόμενο του TOEIC® Listening and Reading από εδώ.

Που αναγνωρίζεται το TOEIC® ;

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε

  • ιδιωτικό τομέα
  • Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
  • ελληνικά πανεπιστήμια 
  • πανεπιστήμια στο εξωτερικό
  • επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα.

Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα. Η δράση αφορά ημερομηνίες εξέτασης Μαΐου – Ιουνίου.

Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας των εξετάσεων από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία είναι και υπεύθυνη για την διεξαγωγή τους, θα υπάρξει ενημέρωση.
Εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις και θέλετε να εκδοθεί το πτυχίο σας, καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε το παράβολο.


Κόστος παράβολου έκδοσης πτυχίου: 150€


Τρόποι Εγγραφής


Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.

*Το παρόν έργο υλοποιείται σε συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, στα πλαίσια κοινωνικής πολιτικής του κέντρου. Η παροχή αφορά περιορισμένες θέσεις.