Ο Σταθάκης διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές ...μέσω διαιτησίας - Free Sunday
Ο Σταθάκης διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές ...μέσω διαιτησίας

Ο Σταθάκης διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές ...μέσω διαιτησίας

Στις Σκουριές έχουμε διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας, ισχυρίστηκε σήμερα στη βουλή, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, μία μέρα μετά την επίδοση στην Eldorado Gold της παραπομπής του θέματος των Σκουριών στην διαιτησία, μετά από καθυστέρηση μηνών.

Ο κ.Σταθάκης απέδωσε τη συμπεριφορά της εταιρείας στο ότι δεν ξέρει από διαδικασίες στην Ευρώπη και κατηγόρησε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι λειτουργούν ως fan club της εταιρείας.

Στην παρέμβαση του ο κ.Λοβέρδος απέδωσε τις καθυστερήσεις στην επένδυση στα εμπόδια που βάζει το Υπουργείο, παραπέμποντας σε άρνηση του κ.Σταθάκη να παραστεί το 2013 σε συνέδριο στο οποίο είχε προκληθεί, επειδή ήταν χορηγός η ELDORADO.

«Το 2013 ο κ. Σταθάκης είχε προσκληθεί σε συνέδριο. Έστειλε όμως επιστολή λέγοντας ότι δεν προσέρχεται γιατί χορηγός ήταν η Ελ Ντοράντο. Η προαπόφαση ήταν αυτή και οι προφάσεις σήμερα είναι οι καθυστερήσεις. Πετάτε τις υποθέσεις πίσω, δημιουργείτε καθυστερήσεις σε ότι σας δημιουργεί πρόβλημα ψήφων», είπε ο κ.Λοβέρδος.