Η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση του ΟΛΘ αντίθετη στην επιλογή Σαββίδη - Free Sunday
Η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση του ΟΛΘ αντίθετη στην επιλογή Σαββίδη

Η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση του ΟΛΘ αντίθετη στην επιλογή Σαββίδη

 

Την σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΘ για σήμερα Παρασκευή, επέβαλε ο βασικός μέτοχος, δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ, έτσι ώστε να συγκληθεί η γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία θα προχωρήσει στην αντικατάσταση της ηγεσίας της και συγκεκριμένα του προέδρου του ΟΛΘ Κωνσταντίνου Μέλλιου, του διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Μακρή και του αντιπρόεδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Ρούτου.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. η εντολή του ΤΑΙΠΕΔ για τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης δεν υλοποιήθηκε καθώς η διοίκηση ανάδειξε τυπικά και ουσιαστικά ζητήματα, όπως η προθεσμία για τη δημοσίευση της πρόσκλησης στις εφημερίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις, οι οποίοι αποτέλεσαν επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό διαφωνούν με τις αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι και έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την τελική επιλογή και γιαυτό 

επιχειρείται να αντικατασταθούν μεταβατικά και ώς τον ορισμό διοίκησης από τον επενδυτή, «από προσωπικότητες με αναφορές και αποδοχή στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,.

 

Επίσης, εξετάζεται ο περιορισμός του αριθμού των μελών του Δ.Σ. από 11 σήμερα σε 9.

Εφόσον τελικά προκηρυχθεί έκτακτη γενική συνέλευση, αυτή θα πραγματοποιηθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης των μετόχων.