Τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς - Free Sunday
Τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς

Τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς

 

Στο ύψος του Δέλτα στην Καρδίτσα στον αυτοκινητόδρομο Ε65 παρατάχθηκαν ήδη σήμερα τα πρώτα τρακτέρ των εφετινών αγροτικών διαμαρτυριών ενώ αύριο Τετάρτη οι αγρότες των Τρικάλων θα παραταχθούν και πάλι στον Ε65, στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου και στην Κρήτη οι Ηρακλειώτες θα παρατάξουν οχήματα και γεωργικά μηχανήματα στην Πραιτώρια.

Αύριο Τετάρτη επίσης θα αποφασίζουν και οι αγρότες του Βόλου πότε θα στηθεί το μπλόκο που ετοιμάζουν στον κόμβο του Αερινού ενώ μεθαύριο Πέμπτη βγάζουν τα τρακτέρ οι Λαρισαίοι στον κόμβο του Πλατύκαμπου, οι αγρότες της Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας και στον κόμβο της Μεσσήνης θα στήσουν τρακτέρ οι αγρότες της Μεσσηνίας.

Την Παρασκευή οι αγρότες από Άρτα και Πρέβεζα θα παραταχθούν στη γέφυρα της Άρτας και το Σάββατο, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στους κόμβους Συκιάς και Ερμίτσας.

Την Κυριακή θα παραταχθούν τρακτέρ στη γάφυρα Αγραφιώτη στην Ευρυτανία και στη γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη και τη Δευτέρα θα παραταχθούν τρακτέρ στην Φλώρινα και σε δύο σημεία στη Φθιώτιδα, στους κόμβους Ανθίλης και Δομοκού.

ΟΙ αγρότες προγραμματίζουν συλλαλητηριο το επόμενο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην AGROTICA στη Θεσσαλονίκη.