"Δεν πληρώνω" κατά ΜΑΤ σε συμβολαιογραφικό γραφείο - Free Sunday
"Δεν πληρώνω" κατά ΜΑΤ σε συμβολαιογραφικό γραφείο

"Δεν πληρώνω" κατά ΜΑΤ σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ έγιναν σήμερα το πρωί σε συμβολαιογραφικό γραφείο επι της οδού Καποδιστρίου όπου συγκεντρώθηκαν μέλη των "Δεν πληρώνω" για να διαμαρτυρηθούν για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 65 τ.μ. για χρέος 90.000 ευρώ.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από την πόρτα του συμβολαιογραφικού γραφείου και άρχισαν να την χτυπούν φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. Επι τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εμφανίστηκαν και άνδρες των ΜΑΤ και αυτή την ώρα γίνονται μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν και προσαγωγές.

Ακολουθεί η χθεσινή ανακοίνωση του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ:

«ΕΠΕΙΓΟΝ! Αύριο στις 10 π.μ. η σεσημασμένη κορακοσυμβολαιογράφος Σγούρα Βαρβάρα (οδός Καποδιστρίου 18) έχει αναλαβει την εκτέλεση 5 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Μεταξύ αυτών βγάζει στο σφυρί μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 66 τετραγωνικών στην Κυψέλη, για 33.000 ευρώ με επισπεύδον το ιρλανδικό fund Polis Dania. Αύριο το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει το αγωνιστικό παρών εξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της συγκεκριμένης δοσίλογης. Η προπαγάνδα του Συριζα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Κάτω η χούντα των πλειστηριασμών!».