«Συγγνώμη» από τη Ryanair στους Έλληνες επιβάτες που τους προσγείωσε στηv Τιμισοάρα - Free Sunday
«Συγγνώμη» από τη Ryanair στους Έλληνες επιβάτες που τους προσγείωσε στηv Τιμισοάρα

«Συγγνώμη» από τη Ryanair στους Έλληνες επιβάτες που τους προσγείωσε στηv Τιμισοάρα

Η Ryanair ζητά με ανακοίνωσή της συγγνώμη για την εκτροπή στην Τιμισοάρα της πτήσης από το Λονδίνο Στάνστεντ προς τη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιανουαρίου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη. 

Εν τω μεταξύ τέλος έλαβε η ταλαιπωρία για τους 89 επιβάτες που παρέμεναν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, έπειτα από εκτροπή της πτήσης της Ryanair Λονδίνο – Θεσσαλονίκη.

Στις 16.58 έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι 89 επιβάτες με πτήση που ναύλωσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, έπειτα από συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία Aegean, σύμφωνα με ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία. Οι υπόλοιποι επιβάτες της Ryanair μεταφέρθηκαν με πούλμαν από την Τιμισοάρα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Γιάννη Παπάζογλου η κατάσταση στο αεροδρόμιο έχει ομαλοποιηθεί.

«Συγγνώμη» από την Ryanair:

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Τιμισοάρα και οι πελάτες μας είτε μεταφέρθηκαν με λεωφορείο που οργανώθηκε άμεσα προς τη Θεσσαλονίκη ή οι πελάτες μπορούσαν να περιμένουν να οργανωθεί μια εναλλακτική πτήση. Όσοι επέλεξαν να μην επωφεληθούν από τη μεταφορά με πούλμαν, τους προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχείο στην Τιμισοάρα. Έκτοτε οι πελάτες αποχώρησαν αεροπορικώς ή επωφελήθηκαν από την εναλλακτική μεταφορά που οργανώθηκε και θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα το απόγευμα. Η Ryanair ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης αυτής, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας».