Η κυβέρνηση αναζητά νομιμοποίηση για το «πάρτι» στην Αττικής με ατυχείς συμψηφισμούς - Free Sunday
Η κυβέρνηση αναζητά νομιμοποίηση για το «πάρτι» στην Αττικής με ατυχείς συμψηφισμούς

Η κυβέρνηση αναζητά νομιμοποίηση για το «πάρτι» στην Αττικής με ατυχείς συμψηφισμούς

Νομιμοποίηση των καταγγελιών για όσα έγιναν από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα Αττικής με υπαινιγμούς ότι τα ίδια γινόταν και επί ΝΔ, επιχειρεί η κυβέρνηση με σημερινές διαρροές ανώνυμων κυβερνητικών κύκλων που σχολιάζουν δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών.

Το δημοσίευμα αφορά τη διευθύντρια του γραφείου του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Χ. Σταϊκούρα, η οποία ήταν μέλος στο Δ.Σ. της Τράπεζας από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι το Φεβρουάριο του 2014 και της οποίας αμφισβητούνται τα τυπικά προσόντα να κατέχει τη θέση.

«Αυτοί που, τον τελευταίο καιρό, καταβάλλουν μια συστηματική προσπάθεια να κάνουν το "άσπρο μαύρο", διαψεύδονται, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τις ίδιες τις πράξεις τους» έλεγαν οι κυβερνητικές «πηγές» οι οποίες έθεταν το ερώτημα: «Αλήθεια, ο κ. Σταϊκούρας, η τότε διοίκηση της Attica Bank, οι αρμόδιοι φορείς της ΤτΕ, είχαν ελέγξει την πληρότητα και τη νομιμότητα των στοιχείων αυτών; Η μήπως όταν αφορά τα "δικά μας παιδιά", τέτοιες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία;».