Ο Γεωργιάδης διαβεβαιώνει ότι το Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει - Free Sunday
Ο Γεωργιάδης διαβεβαιώνει ότι το Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει

Ο Γεωργιάδης διαβεβαιώνει ότι το Ελληνικό έχει ξεμπλοκάρει

«Αν ρωτήσετε και την εταιρεία, θα σας πει ότι έχει ξεμπλοκάρει», είπε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι δεν μπήκαν μπουλντόζες την πρώτη εβδομάδα στο Ελληνικό.

«Δεν είπαμε ποτέ ότι θα μπουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μπουλντόζες. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα ξεμπλοκάρει», είπε ο κ.Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον οποίο «το Ελληνικό έχει γίνει κάτι σαν έμβλημα γιατί η διεθνής κοινότητα βλέπει το Ελληνικό για να δει αν η Ελλάδα μπορεί».

«Μας παρέδωσαν ένα έργο που είχαν κάνει ένα 60% προεργασία, με τους ρυθμούς που δούλευαν θα ήθελαν ακόμα 3 με 3,5 χρόνια, εμείς θα το κάνουμε σε λίγους μήνες», είπε ο κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι κάποιες εκτιμήσεις δεν επιβεβαιώθηκαν.

«Πάντα η επαφή με την πραγματικότητα είναι διαφορετική από. αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά πάμε με πολλή όρεξη, με πολύ μεγάλες ταχύτητες και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα», ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος προανήγγειλε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει το υπουργείο Ανάπτυξης, «θα έχει ως κεντρικό στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα».