Με παρέμβαση Γεωργιάδη σταμάτησε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας - Free Sunday
Με παρέμβαση Γεωργιάδη σταμάτησε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Με παρέμβαση Γεωργιάδη σταμάτησε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας

Με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας στο Μαραθώνα.Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο ίδιος επικοινώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εξήγησε την κατάσταση και η συγκεκριμένη τράπεζα ανταποκρίθηκε.

«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», επισήμανε ο υπουργός, η ανάρτηση του οποίου έχει ως εξής:Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε!

Η υπόθεση αφορά οικογένεια της οποίας το σπίτι επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό και κινδύνευε να μείνει στον δρόμο.Τον Απριλίο του 2018, το σπίτι και το μαγαζί της οικογένειας που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο, τυλίχθηκαν στις φλόγες. Όπως λέει η ιδιοκτήτρια έναν βραχυκύκλωμα ήταν η αιτία που κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί και μερικώς το σπίτι, που βρίσκεται ακριβώς από πάνω και μένουν μέχρι σήμερα.

Ένα μήνα αργότερα ακόμη ένα χτύπημα έρχεται να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια αφού ο σύζυγος, πατέρας και παππούς τους κατέληξε από βαριά εγκαύματα εξαιτίας της πυρκαγιάς, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.