Μετά τα εποχιακά, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν και τα νυχάδικα - Free Sunday
Μετά τα εποχιακά, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν και τα νυχάδικα

Μετά τα εποχιακά, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν και τα νυχάδικα

Επαναλειτουργούν από σήμερα Τρίτη οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, όπως είχε ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, παρά το ότι επισήμανε ότι το επιδημιολογικό φορτίο στην Ελλάδα παραμένει βαρύ και η πίεση στα νοσοκομεία συνεχίζεται.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε ότι το επιχείρημα που σε μεγάλο βαθμό τον έχει πείσει για το άνοιγμα του εν λόγω κλάδου είναι ότι και να μείνουν κλειστά τα καταστήματα που τον απαρτίζουν, θα γίνει χρήση των υπηρεσιών αυτών κατ' οίκον, με παράνομο τρόπο.

Από χθες Δευτέρα 14/12/2020  ανοιξαν τα κομμωτήρια και  τα 1700 περίπου αμιγώς βιβλιοπωλεία σε όλη την χώρα ενώ από χθες λειτουργουν καταστήματα με click away δηλαδή μετάβαση σε κατάστημα για την παραλαβή ήδη παραγγελθεντος προιόντος, 

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι για τις γιορτές, σε κάθε σπίτι μπορούν να βρίσκονται μέχρι με εννέα άτομα από δύο οικογένειες, αλλά θα ισχύει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το επόμενο πρωί ενώ έκανε γνωστό ότι για τη λειτουργία των εκκλησιών, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει νέα επικοινωνία σήμερα με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Σε οτι αφορά στον εμβολιασμό των πολιτών κατά του κορονοϊού ο κ. Πέτσας είπε ότι συνεχίζεται η προετοιμασία για αμέσως μετά την παραλαβή των πρώτων παρτίδων εμβολίων.

Για τον ορισμό ραντεβού θα χρησιμοποιηθεί η άυλη συνταγοράφηση και η πλατφόρμα emvolio.gov.gr ενώ για τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, θα αξιοποιηθούν τα, περίπου, 10.000 φαρμακεία της χώρας, ακόμη και τα ΚΕΠ.