Γατάκια- σκυλάκια ψάχνουν σπίτι - Free Sunday
Γατάκια- σκυλάκια ψάχνουν σπίτι

Γατάκια- σκυλάκια ψάχνουν σπίτι

Ο Ντάνος είναι ένα ημίαιμο golden retriever, 8 μηνών. Πραγματικός survivor, επιβιώσε στα χιόνια και το κρύο. Είναι οκτώ μηνών, στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και ζυγίζει 12 κιλά. Έχει υπέροχο χαρακτήρα, πολύ κοινωνικός και φιλικός. Έχει, μάλιστα, και έναν δίδυμο αδερφό τον Μπο. Θα ήταν υπέροχα να υιοθετηθούν μαζί, αλλά και ο καθένας μόνος του. 

Τηλ.: 6976687977

ΝΤΑΝΟΣ

Δύο γλυκά πανέμορφα φουντωτά γκρι γατάκια ψάχνουν το μόνιμο σπιτάκι τους ή έστω μία προσωρινή λύση φιλοξενίας. Σώθηκαν από το δρόμο, κάνουν θεραπεία για τη ρινοτραχίτιδα, το ένα δυστυχώς έχει χάσει το ένα ματάκι του αλλά το άλλο πάει καλύτερα και θα γίνει καλά. 

Είναι θηλυκά, περίπου 1 μήνα, και επείγει η φιλοξενία ή ακομα καλυτερα η μονιμη υιοθεσία τους. Τα κτηνιατρικά έξοδα θα είναι καλυμμένα μεχρι να γίνουν εντελώς καλά.
θα δοθούν με το βιβλιάριο υγείας τους, τσιπάκι και συμβόλαιο υιοθεσίας stray.gr σε υπεύθυνο ιδιοκτήτη.
 

Τηλ 6974021613, 6977620737
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΑΤΑΚΙ

Ο Νικόλας είναι ένα όμορφο αγόρι 7 μηνών, ο οποίος είχε την ατυχία να μπει στα βάσανα από μικρός. Τον βρήκαμε να περιφέρεται κουτσαίνοντας αρκετά αδυνατούλης. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ανακαλύψαμε ότι το μηριαίο οστό του πίσω δεξιού ποδιού του έχει θρυμματιστεί. Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος (θρυμματισμένο κόκκαλο) και της ήδη σχηματισμένης ψευδάρθρωσης, οποιαδήποτε επέμβαση, θα είχε ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας. Μετά από 2 μήνες με καλή τροφή, ο Νικόλας πατάει το πόδι του και να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία. Περπατάει αλλά και χοροπηδάει! Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερα. Είναι πολύ αγαπησιάρης και γλυκός με τους ανθρώπους και αρκετά υπάκουος. Ακόμα και όταν πονούσε ποτέ δεν παραπονιόταν και πάντα έδινε φιλάκια. Με τα άλλα σκυλιά είναι λίγο κυριαρχικός στην αρχή αλλά θέλει να παίξει και μαζί τους. Με τις γατούλες δεν τα πάει καλά. Ποιός θα ήθελε να βοηθήσει αυτό το αγόρι να βρει ένα προσωρινό ή ακόμα και το μόνιμο σπιτάκι του? Το έχει μεγάλη ανάγκη!

EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 6974-602773

 ΝΙΚΟΛΑΣ