Ο Yolo ζει στα όρια, εσύ; - Free Sunday
Ο Yolo ζει στα όρια, εσύ;

Ο Yolo ζει στα όρια, εσύ;

Ο γατούλης αυτός είναι ο Γιόλο, κι όπως λέει και το όνομά του ψάχνει για έναν άνθρωπο για να... γιολάρουν(ε) παρέα (Yolo = you only live once / ζεις μόνο μία φορά). Ο Γιόλο είναι ένας γατούλης που του αρέσουν τα εξτρίμ σπορ. Του αρέσει να σκαρφαλώνει σε ψηλές κορυφές, να αναριχάται σε μεγάλα ύψη και να εξερευνεί ακόμα και τα πιο σκοτεινά μονοπάτια και περάσματα.

Πριν από όλα αυτά όμως η ζωή του ήταν περιπετειώδης έτσι ή αλλιώς και πώς να μην είναι για έναν γατούλη που μεγάλωσε στους ελληνικούς δρόμους, εγκατελειμένος από τους ανθρώπους; Για τον λόγο αυτό η εμπιστοσύνη που δείχνει σε αγνώστους δεν είναι δεδομένη και πρέπει να κερδηθεί, πράγμα που είναι εφικτό με την παροχή κατανόησης, χώρου και χρόνου για να μπορέσει να ξεδιπλώσει την πολυτάλαντη προσωπικότητά του!


Ο Γιόλο έχει κάνει τα απαραίτητα εμβόλιά του, έχει αποπαρασιτωθεί εσωτερικά κι εξωτερικά και τρώει με όρεξη το φαγητό του. Δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στον δρόμο κι είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του ζωή δίπλα στον άνθρωπό του, στο παντοτινό του σπιτάκι.

Γεννήθηκε περίπου τον Απριλιο του 2017 και είναι στειρωμένος. Θα δοθεί για υιοθεσία μόνο για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής, ενώ το κόστος τοποθέτησης microchip επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα. Τηλ. Επικοινωνίας 6936631269.