Naya, μία σκυλίτσα διαμάντι - Free Sunday
Naya, μία σκυλίτσα διαμάντι

Naya, μία σκυλίτσα διαμάντι

 

Είναι όμορφη και το ξέρει, μας το αποδεικνύει με το καμαρωτό της στήσιμο και το περήφανο της βάδισμα. Είναι ένα ήρεμο κορίτσι αλλά όταν χαίρεται το κάνει με την ψυχή της και στο παιχνίδι της είναι μια μουρλοκαμπέρω! Ξέρει πως δεν μετράει μόνο η εξωτερική ομορφιά οπότε φροντίζει να μας δείχνει πάντα οτι τα «πιάνει γρήγορα» αλλά και το ταλέντο της στη νοικοκυροσύνη! Πάντα καθαρή στο χώρο της και ότι της πετάξεις θα στο φέρει να…το βάλεις στη θέση του, αυτό που λέμε κορίτσι για σπίτι! Δεν της αρέσουν οι ράτσες, οι ταμπέλες και οι χαρακτηρισμοί, ψάχνει μόνο αυτούς που θα την θεωρήσουν οικογένεια και δεν δέχεται τίποτα λιγότερο.

Η Νάγια μας βρέθηκε κακοποιημένη και σκελετωμένη να μάχεται για την καθημερινή της επιβίωση. Πλέον τα σημάδια έχουν φύγει από το κορμάκι της, είναι απολύτως υγιής και στειρωμένη. Είναι περίπου 2 ετών και σχεδόν 20 κιλά και αναζητά την ευκαιρία για μια καθωσπρέπει ζωή.

Αν μόλις ερωτευτήκατε αυτό το μούτρο επικοινωνήστε με τα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6974602773 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)


Αρ.τσιπ: 900096000052448
 
ΑΥΑ