Χρύσα, μια νησιωτοπούλα για σπίτι - Free Sunday
Χρύσα, μια νησιωτοπούλα για σπίτι

Χρύσα, μια νησιωτοπούλα για σπίτι

Η Χρυσα είναι ένα απο τα έξι νησιωτάκια που ήρθαν με το καράβι της άγονης γραμμής απο την ακριτική Χάλκη. Αυτη και τα πέντε αδερφάκια της κατάφεραν, μετά απο πολλές δυσκολίες και με την βοήθεια μίας αλυσίδας ανθρώπων, να κάνουν το μακρύ ταξίδι προς το κλεινόν άστυ, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Και από την στιγμή που μπήκαν στην αγκαλιά του stray.gr, δεν έχουμε καμια αμφιβολία για το αντίθετο!
 
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την γλυκιά Χρύσα, τη μαυρη καλλονή μας!
Μία κουταβίτσα όλο χαρά, διάθεση για παιχνίδι, κοινωνικότητα και μονίμως κουνιστή ουρά. 
Ειναι γεννημένη τον Μάρτιο του 2018 (4μηνών) με εκτίμηση ότι θα γίνει μεσαιου μεγέθους, γύρω στα 15-17 κιλά. Η Χρύσα αγαπάει τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, τα πάει καλά με παιδάκια και είναι μια εξυπνη κουταβίτσα, που αν και δεν έχει μάθει σε σπίτι, μαθαίνει εύκολα να περπατάει με το λουράκι της και είμαστε σίγουροι οτι θα προσπαρμοστει συντομα στις νέες  συνθήκες μίας οικογένειας. Σαν σκυλάκι, και λόγω ράτσας (ημίαιμο πόιντερ με λαμπραντόρ), θα χρειάζεται την καθημερινη της βόλτα για εκτόνωση. 
Το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πάντα η πρώτη, που υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο στο διάβα της έρχεται να χωθεί στην αγκαλιά μας για να πάρει την πρώτη αγκαλιά. Ειναι μια κουταβίτσα χαδιάρα και με προσωπικότητα! Τι άλλο χρειάζεται σε αυτή τη ζωή? Μα φυσικά μια αγκαλιά,  την δικιά σας!
 
 
Η Χρύσα ειναι πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και υγιής, με καθαρές εξετάσεις αίματος.
Θα δοθεί με το βιβλιάριο υγείας της, τσιπ και συμβόλαιο υιοθεσίας.
 
chip: 941000019949199
 
τηλ 6973537552
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
P6221717 min