O Charlie Chaplin ψάχνει σπίτι - Free Sunday
O Charlie Chaplin ψάχνει σπίτι

O Charlie Chaplin ψάχνει σπίτι

«Τίποτα δεν είναι μόνιμο στον αδυσώπητο αυτό κόσμο – ούτε καν τα βάσανά μας»

Ποιός δεν ξέρει το Σαρλό...ποιός δεν αναγνωρίζει τον Charlie Chaplin με το χαρακτηριστικό μουστακάκι; Ποιός δεν έχει γελάσει αλλά και συγκινηθεί με τις γλυκόπικρες περιπέτειες του μοναχικού περιπλανώμενου; Αυτός ο γλυκός και τρυφερός αλήτης, αναζητά πάντα την αγάπη για να διώξει τη μοναξιά του αν και, όντας ταυτόχρονα σκανταλιάρης, αυτό που βρίσκει τις περισσότερες φορές είναι ο μπελάς του. Αιώνιο πειραχτήρι, βγάζει τη γλώσσα στη σοβαροφάνεια και αντιμετωπίζει με γέλιο τις αντιξοότητες της ζωής του, οι οποίες δεν είναι και λίγες, αφού ζει κατά κανόνα στο δρόμο.
Κι εμείς εκεί τον συναντήσαμε. Με γούνα και τέσσερα πόδια βέβαια, αλλά με το χαρακτηριστικό «μουστακάκι» α λα Chaplin και το ίδιο ολοστρόγγυλο αφοπλιστικό βλέμμα με τη σκανταλιάρικη σπίθα. Ένα πλάσμα μισό κιλό όλο κι όλο, κρυμμένο στη μηχανή ενός αυτοκινήτου να προσπαθεί να γλυτώσει απο τις δυσθεώρητες δυσκολίες της δικής του ζωής : τα αυτοκίνητα, τους σκύλους, τις μεγαλύτερες γάτες, τους εχθρικούς ανθρώπους, την πείνα, τη δίψα, το φόβο. Ηταν τρομαγμένος και δύσπιστος, όμως από τη στιγμή που καταφέραμε να τον απεγκλωβίσουμε κι ένιωσε αγκαλιές και ασφάλεια δεν έχει σταματήσει να τρέχει και να παίζει χαρούμενα. Είναι, σαν τον ομομούστακό του, γλυκός και αγαπησιάρης αλλά και έτοιμος για κάθε νέα περιπέτεια εξερεύνησης. Ως μικρό γατάκι, παίζει ασταμάτητα με τις άλλες γάτες, αν και ως ατρόμητος αμφισβητίας της κοινωνικής γατοιεραρχίας, προσπαθεί να τους πάρει τον αέρα και συχνά τα καταφέρνει! Ομως οι άλλες γάτες του το συγχωρούν γιατί είναι τόσο τρυφερός όσο και παιχνιδιάρης – και για να είμαστε ειλικρινείς ποιός μπορεί να αντισταθεί σ’αυτή τη ...φάτσα.

72181419 2022730921163365 1220020936858664960 n min

’ αυτόν τον αδυσώπητο - για ανθρώπους και ζώα - κόσμο, τα βάσανα της ζωής στο δρόμο, για τον δικό μας Chaplin τουλάχιστον, πέρασαν. Τώρα ο μικρούλης έχει τη φροντίδα και την ασφάλεια που θα έπρεπε να έχουν όλα τα μικρά γατάκια μεγαλώνοντας. Συνεχίζει όμως να αναζητά μια παντοτινή οικογένεια για να της χαρίσει αγάπη αλλά και ατελείωτη χαρά με τη γλυκειά του φατσούλα και τα χαριτωμένα του καμώματα.
Εμείς βγάλαμε τον μικρό Chaplin απο το δρόμο, μένει εσείς να τον βάλετε στη ζωή και την αγκαλιά σας. Και να δώσετε έτσι το happy end που κάθε ιστορία αδέσποτου αξίζει.
O Chaplin γεννήθηκε περίπου τον Ιούλιο του 2019. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας για να ζει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, στην περιοχή της Αττικής, με την προϋπόθεση να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία. Ο νέος κηδεμόνας επιβαρύνεται με το κόστος του μικροτσίπ. Τηλ. επαφής 6979988338