Το petbed lab φτιάχνει χειροποίητα κρεβατάκια για τα κατοικίδιά μας. - Free Sunday
Το petbed lab φτιάχνει χειροποίητα κρεβατάκια για τα κατοικίδιά μας.

Το petbed lab φτιάχνει χειροποίητα κρεβατάκια για τα κατοικίδιά μας.

Τα κατοικίδια μας έχουν και αυτά τις δικές του ανάγκες στον ύπνο. Το petbed lab δημιουργεί με μεράκι χειροποίητα κρεβάτια για γατούλες και σκυλάκια όλων των μεγεθών. 

Μιλήστε μας για το petbed lab. Τι είναι;

Το petbed lab είναι μια υπηρεσία κατοικιδίων που αναλαμβάνει κατόπιν παραγγελίας να κατασκευάσει με μεράκι ξύλινα χειροποίητα κρεβάτια στα μέτρα των αγαπημένων μας κατοικιδίων.

Πώς δημιουργήθηκε η ιδέα;

Η ιδέα δημιουργήθηκε ένα χειμωνιάτικο πρωινό στον χώρο όπου κάναμε ξυλουργικές εργασίες, όπου ο σκύλος μας κοιμόταν δίπλα, στο δάπεδο. Τότε σκέφτηκα ότι την ανάγκη που έχουμε οι άνθρωποι για τον δικό μας χώρο και τη ζεστασιά του την έχουν και τα κατοικίδιά μας, που λατρεύουν τον ύπνο. Ο ρόλος και η σημασία του είναι αρκετά σημαντικά για όλους μας.

Αφορά και μεγαλόσωμα ζώα;

Αφορά κάθε μέγεθος κατοικιδίου και ανεξαρτήτως ράτσας.

PETBED min

Για γάτες φτιάχνετε κρεβατάκια;

Φυσικά! Δεν θα μπορούσαμε να στερήσουμε από τις γάτες, που λατρεύουν να ξεκουράζονται, τη δυνατότητα να έχουν το δικό τους κρεβάτι.

Πόσο κοστίζει ένα κρεβάτι;

H τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κατοικιδίου και υπάρχουν δύο πρόσθετες προαιρετικές επιλογές για την τελική της διαμόρφωση.

Από την ημέρα της παραγγελίας, πόσο διαρκεί η παράδοση;

Η παράδοση διαρκεί 3-4 εβδομάδες λόγω της προετοιμασίας κατασκευής και της οικολογικής του βαφής.

Πού μπορούμε να βρούμε τα κρεβατάκια;

Μπορείτε να βρείτε τις κατασκευές μας, να ζητήσετε πληροφορίες και να κάνετε παραγγελία μέσω των λογαριασμών μας στα social media, στο Facebook ως CustomPetBedSpecialistGR και στο Instagram ως petbed_lab.

Νομίζετε ότι ο Έλληνας είναι υπεύθυνος απέναντι στο κατοικίδιό του;

Η γνώμη μας είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας είναι ολοένα και περισσότερο υπεύθυνος για το κατοικίδιό του και τις υποχρεώσεις απέναντί του σε σύγκριση με παλαιότερα. Η συμβίωση με τα κατοικίδια είναι δείγμα πολιτισμένης κοινωνίας και αυτό οφείλουμε όλοι να κάνουμε.

INFO

https://www.facebook.com/CustomPetBedSpecialistGR/

https://www.instagram.com/petbed_lab/