Όλη η Πάτρα ψάχνει τη μικρή Δάφνα - Free Sunday
Όλη η Πάτρα ψάχνει τη μικρή Δάφνα

Όλη η Πάτρα ψάχνει τη μικρή Δάφνα

Η Artem Vlasovets αναζητά τη σκυλίτσα της οικογενείας της! 

Μια οικογένεια από τη Λευκορωσία, έχοντας μαζί το 4χρονο κοριτσάκι τους και το σκυλάκι τους τη Δάφνα, εκαναν τουρ στην Ελλάδα με το τροχόσπιτο τους. 

Στο Νέο Λιμάνι Πατρών, λίγο πριν φύγουν από τη χώρα μας, έχασαν το σκυλάκι τους ,το οποίο τρομαγμένο από τις κόρνες και τους θορύβους, έφυγε τρέχοντας (με κατεύθυνση την Ακτή Δυμαίων προς Μιντιλόγλι, Οβρυά κλπ).

Η Δάφνα χάθηκε 12/3/2019, είναι ράτσα whippet, πολύ αδύνατη, μικρόσωμη με αδύνατα ψηλά πόδια, χαρακτηριστική γυρισμένη ουρά κάτω από το κορμί, μαύρο χρώμα στη μουσούδα...

Μιλάμε για ένα μεσαίου μεγέθους σκύλο, σε μπεζ χρώμα το οποίο έχει και τσιπάκι. Η αναγνώρισή του είναι εύκολη λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η οικογένειά της πρέπει να επιστρέψει στο εξωτερικό, αλλά αδυνατεί να φύγει χωρίς τη Δάφνα. Μέχρι στιγμής, το ζώο το έχουν δει στην παραλία Μιντιλόγκη και τις περιοχές Πίκρα, Ροτικη και Ένα. Και αυτό είναι το στοιχείο που γεμίζει αισιοδοξία την οικογένεια. Ότι η Δάφνα ζει.

«Πρέπει να την ψάχνουμε σε αυτές τις περιοχές, αλλά αυτή μπορεί να μετακινείται γρήγορα από ένα σημείο στο άλλο και έτσι μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε! Μόνο ψάχνουμε και δεν την φωνάζουμε με το όνομα της γιατί μπορεί να τρομάξει και να κρυφτεί, Yπήρξαν στίγματα στο Μιντιλόγλι, παραλία Πατρών, αλλά ψάχνουμε οπουδήποτε .. Δεν αποκλείουμε καμιά περιοχή», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

Αν τη δείτε, μείνετε κοντά της και τηλεφωνήστε στο 6972378894 ή 6994618390.

Εναλλακτικά, στείλετε μήνυμα στο Facebook της Artem Vlasovets.

Θα έρθουν αμέσως να την πάρουν. Δίνεται και αμοιβή. 

«Εμείς ,μια ομάδα 40 ατόμων, απλοί πολίτες εθελοντές, βοηθούμε να ενωθεί η οικογένεια ξανά, καθώς δηλώνουν πως αν δεν βρουν το σκυλί τους, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εχουμε οργώσει την πόλη, νύχτα,μέρα, καθημερινές, Σαββατοκύριακα...τρέχουμε όπου μας δίνουν στίγματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

Τα περιθώρια στενεύουν,έχουν περάσει 3 εβδομάδες. Θέλουμε να διαδοθεί η ιστορία της και να μαθευτεί και σε κόσμο που δεν χρησιμοποιεί Social media.

Μια πιθανότητα είναι κάποιος να την μάζεψε και να μην γνωρίζει ότι την ψάχνουμε.

Τέλος, έχουμε βάλει Αμοιβή 500€ για όποιον ξέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που είναι το σκυλί», τονίζουν οι εθελοντές.

Η σελίδα για περισσότερες πληροφορίες είναι Find Dafna in Patra