Αγγελίες μικρών ζώων - Free Sunday
Αγγελίες μικρών ζώων

Αγγελίες μικρών ζώων

gatakia

Χαρίζονται τα γατάκια της φωτογραφίας. Είναι αποπαρασιτωμένα και ξέρουν να χρησιμοποιούν την άμμο τους. Τηλ.: 6932231163, 693345768

korwpi

 Η Λόλι και η Ναόμιβρέθηκαν στο βουνό του Κορωπίου παρατημένες . Ήταν και τα δυο σε άσχημη κατάσταση, ταλαιπωρημένα, αδύνατα, αφυδατωμένα και τρομαγμένα. Τώρα είναι πλέον 3 μηνών δυο όμορφα υγιή σκυλάκια, μεσαίου μεγέθους, εμβολιασμένα, και αποπαρασιτωμένα. Τα πηγαίνουν καλά με τους άλλους σκύλους, είναι φιλικά με τους ανθρώπους και πολύ παιχνιδιάρικα. Θα δοθούν σε υπεύθυνη οικογένεια που θα τα αγαπήσουν πραγματικά με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, συμβουλές εκπαίδευσης. Τηλ. Επικοινωνίας : 6973800249

Lucy

Η Λούσυ είναι 8 μηνών (γεννημένη τον Αύγουστο 2015) και φρεσκοστειρωμένη. Είναι πολύ τρυφερή και χαδιάρα αλλά παραμένει ένας τετράποδος διάολος που ψάχνει για παιχνίδια! Το τρίχωμά της είναι φοβερά απαλό και με τις πιο ιδιαίτερες φυσικές ανταύγειες. Ψάχνει σπίτι να ξέρετε. Για να την υιοθετήσετε επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας Stray.gr για μέσα στο σπίτι.

freddo_1

 Από τα τέσσερα κουταβομωρά που ζούσαν σε κάδο απορριμμάτων στην Π. Φώκαια, δυστυχώς βρήκαμε μόνο το ένα... τον freddo. Tο κουταβοκλάμα του ξεσήκωσε την γειτονιά και τελικά βρέθηκε  να περιφέρεται χαμένος σε ερημικό δρόμο. Σήμερα, ο τυχερός, σε σχέση με τα αδερφάκια του, μικρούλης φιλοξενείται σε πανσιόν και περιμένει τη σειρά του να υιοθετηθεί. Ο Freddo, είναι γεννημένος τον Μάρτιο 2016 και υπολογίζουμε πως θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Θα δοθεί σε υπεύθυνους ανθρώπους με συμφωνητικό υιοθεσίας stray και την υποχρέωση στείρωσης όταν έρθει στην κατάλληλη ηλικία. Για να τον γνωρίσετε από κοντά, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

melenia

Το Κορωπί βγάζει θησαυρούς... η μικρή Μελένια βρέθηκε εκεί, με πρησμένο κεφάλι τσιμπημένη από φίδι. Πλέον είναι καλά και βρίσκεται σε προσωρινή φιλοξενία. Φυσικά και ψάχνει το δικό της παντοτινό σπιτικό. Είμαι ημίαιμο κυνηγόσκυλο, 1,5 χρονών , εμβολιασμένη, απορασιτωμένη και στειρωμένη. Είναι μεσαίου μεγέθους, ήρεμη και γλυκιά. Όποιος ενδιαφέρεται να την κάνει μέλος της οικογένειάς του, παρακαλώ να επικοινωνήσει με το τηλ 6973800249.