Ρήγας: Η κυβέρνηση θα κερδίσει και αυτή την αξιολόγηση - Free Sunday
Ρήγας: Η κυβέρνηση θα κερδίσει και αυτή την αξιολόγηση

Ρήγας: Η κυβέρνηση θα κερδίσει και αυτή την αξιολόγηση

Μιλώντας στο Σκαϊ, ο κ. Ρήγας κατέθεσε την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα «κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως και στο παρελθόν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρήγας τόνισε πως «στο μεσοπρόθεσμο θα υπάρχει ρύθμιση για το χρέος», ενώ ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το ΔΝΤ είπε ότι τα όργανα θα αποφασίσουν συλλογικά.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί επιπλέον απορρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις και κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για περικοπές.

To τοπίο στην οικονομία έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, η ανεργία έχει παρουσιάσει μικρή μείωση και το φορολογικό είναι σταθερό, δίνοντας σήμα σταθερότητας για τους επενδυτές, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση προσώπων που προέρχονται από άλλους χώρους, ανέφερε ότι το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, στο οποίο μπορεί να συμμετέχουν πρόσωπα από την ευρεία δεξιά έως την ευρεία αριστερά.