Νομιμοποίηση εκ των υστέρων δαπανών εκατομμυρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τροπολογία, καταγγέλλει ο Αδ.Γεωργιάδης - Free Sunday
Νομιμοποίηση εκ των υστέρων δαπανών εκατομμυρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τροπολογία, καταγγέλλει ο Αδ.Γεωργιάδης
Η αναφορά των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ στον εισαγγελέα της διαφθοράς

Νομιμοποίηση εκ των υστέρων δαπανών εκατομμυρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ με τροπολογία, καταγγέλλει ο Αδ.Γεωργιάδης

Την κατάθεση στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβαθμια Φροντίδα Υγείας τροπολογίας με την οποία νομιμοποιούνται εκ των υστέρων δαπανες δεκάδων εκατομμυρίων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αποκαλύπτει με ανάρτηση του στο facebook, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 'Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Όπως αναφερει ο κ.Γεωργιάδης, πρόκειται για τις δαπάνες για τις οποίες πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε σχετικά έγγραφα στον Εισαγγελέα Διαφθοράς.

 

Ο κ.Γεωργιάδης εντάσσει την τροπολογία στην προσπάθεια να παρεμποδιστεί η δικαστική έρευνα στον οργανισμό και προειδοποιεί ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές.

 

Παράλληλα προειδοποιεί και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π.Πολάκη που έχει την ευθύνη του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η υπερψήφιση της τροπολογίας από τον ίδιο, “θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο” της ενοχής και της δικής προσωπικής εμπλοκής του.

 Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

 Πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, μία σειρά σοβαρών καταγγελιών, με έγγραφα, για δαπάνες πολλών εκατομμυρίων €, που έγιναν από την Διοίκηση του κ. Πολάκη χωρίς καμμία νόμιμη διαδικασία. Ενώ λοιπόν η καταγγελία έγινε και άρα η έρευνα ξεκίνησε, ξαφνικά καταθέτουν χθες τροπολογία στο νόμο για την ΠΦΥ με την οποία νομιμοποιούν εκ των υστέρων ακριβώς τις δαπάνες αυτές. Τους ενημερώνω ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές. Λαλιστατε κύριε Πολάκη, επειδή εγώ δεν λέω πολλά όπως εσείς σε αυτά, σας λέω μήν την ψηφίσετε διότι απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής.