Σύσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη - Απ. Κατσιφάρα για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Πύργου - Free Sunday
Σύσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη - Απ. Κατσιφάρα για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Πύργου

Σύσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη - Απ. Κατσιφάρα για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Πύργου

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, καθώς και εκπρόσωποι της διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την πρώτη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία στηλίτευσε την πρακτική της κατάτμησης του έργου σε 8 τμήματα από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών, μια διαδικασία που θέτει την υλοποίηση του έργου σε μεγάλο κίνδυνο.
Η Νέα Δημοκρατία ρωτά την κυβέρνηση εάν ο υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους για το παραπάνω έργο ενώ επισημαίνει ότι για το σύνολο του έργου η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο – που λειτουργεί ως συνέχεια της Ολυμπίας Οδού – αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.