Φλαμπουράρης καλεί δημοσίως Στέλιο Παππά να μην πτοηθεί από την κριτική για τον ΟΑΣΘ - Free Sunday
Φλαμπουράρης καλεί δημοσίως Στέλιο Παππά να μην πτοηθεί από την κριτική για τον ΟΑΣΘ

Φλαμπουράρης καλεί δημοσίως Στέλιο Παππά να μην πτοηθεί από την κριτική για τον ΟΑΣΘ

Δημόσια έκκληση στον Στέλιο Παππά για να μην πτοηθεί από την κριτική για την τοποθέτηση του ως προέδρου του ΟΑΣΘ, έκανε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης με γραπτή ανακοίνωση του κι ενώ ο Θανάσης Καρτερός στην ΑΥΓΗ είχε εκφράσει δημόσια τη διαφωνία του με την τοποθέτηση.

«Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις», προεξοφλεί ο κ.Φλαμπουράρης, ο οποίος δηλώνει ότι ο κ.Παππάς είναι ο «άνθρωπος που χρειάζεται να μπει στην "φωλιά" των φαύλων.

«Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή», επισημαίνει ο Υπουργός Επικρατείας, ο οποίος επαναλαμβάνει στην γραπτή του δήλωση, το βιογραφικό του κ. Παππά στην αριστερά:

«Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία.»

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση», δηλώνει ο κ.Φλαμπουράρης.

Στο άρθρο στην ΑΥΓΗ, ο Θανάσης Καρτερός κατέθεσε τη δημόσια διαφωνία του, παρά το γεγονός, όπως λέει ότι «ο Στέλιος Παππάς είναι υπεράνω υποψίας. Από κάθε άποψη. Αγωνιστική, επαγγελματική, ηθική».

«Ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας».

»Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς...», γράφει ο κ. Καρτερός.