Ο Σπίρτζης αναθέτει καθήκοντα στον Λαλιώτη - Free Sunday
Ο Σπίρτζης αναθέτει καθήκοντα στον Λαλιώτη

Ο Σπίρτζης αναθέτει καθήκοντα στον Λαλιώτη

Η ευθύνη, είναι που δεν μιλούσε τόσο καιρό και σιωπούσε όπως και πολλοί άλλοι που παρατηρούσαν την νεοφιλελεύθερη διολίσθηση του ΠΑΣΟΚ και τη μετάλλαξη του”, δηλώνει σήμερα σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο υπουργός υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε ερώτηση για τις απόψεις του Κώστα Λαλιώτη.

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ, μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, προσπάθησαν να τις ξεθωριάσουν αναδεικνύοντας ηγεσίες, ηγετικές ομάδες και μια ιδεολογική θολούρα δήθεν μεταρρύθμισης. Σύγκλιναν με τη Δεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό. Και αυτό ο λαός δεν το συγχωρεί, επειδή ξέρει και δεν ξεχνά και τι σημαίνει Δεξιά και ποιος συνεργάστηκε μαζί της”, λέει ο κ.Σπίρτζης, ο οποίος προσθέτει ότι ο πρώην υπουργός “επιβεβαιώνει και τεκμηριώνει τις διαχωριστικές γραμμές με τη δεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό”.

Ο κ. Σπίρτζης καλεί τον προκάτοχο του στο Υπουργείο, για τον οποίο λέει ότι “έβαλε τη σφραγίδα του σε σημαντικά έργα, με θετικό πρόσημο, το τελευταίο έργο στο οποίο “να εισφέρει να είναι η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και η απεμπλοκή μέρους τους από τον νεοφιλελεύθερο έρωτα με τη ΝΔ”.

Οι απόψεις του Κώστα Λαλιώτη δεν με ξαφνιάζουν. Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ο λαός γνωρίζει ποιος θέλει να συνεργαστεί μαζί της και ποιος ταυτίζεται με τις απόψεις της, λέει ο κ.Σπίρτζης.

Ο Κώστας Λαλιώτης υπηρέτησε στο Υπουργείο Υποδομών και Θα πρότεινα