Λοβέρδος για Παππά: Είναι αντιδημοκράτης - Free Sunday
Λοβέρδος για Παππά: Είναι αντιδημοκράτης

Λοβέρδος για Παππά: Είναι αντιδημοκράτης

«Αρκετά με τον κ. Παππά, γυρίζουμε σελίδα, είναι αντιδημοκράτης και συνεχίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ρ/σ Alpha.

Πρόσθεσε ότι ο υπουργός πρέπει να αλλάξει πόστο ή να φύγει, διευκρινίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξης δεν ζητεί την παραίτηση της κυβέρνησης, γιατί θα ήταν παράλογο, όπως είπε, αλλά την αλλαγή του υπουργού.

«Δεν θα μας πει αυτός (σ.σ. ο Ν. Παππάς) τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα και δεν μπορεί να έχει αυτό το βάρος γιατί είναι αντίθετη η επόμενη μέρα από αυτά που έλεγε. Θα το πει η Βουλή» συμπλήρωσε.

Χαρακτηρίζοντας τον υπουργό Επικρατείας αμετανόητο παραβάτη του Συντάγματος, ο κ. Λοβέρδος τον κατηγόρησε ότι «δεν άκουγε, δεν έμπαινε στον κόπο να διαβάσει δυο σειρές. Στο μυαλό του είχε το θέλω του, να ποδηγετήσει τον χώρο λέγοντας ψέματα ασύστολα και τώρα έχει διχάσει όλον τον πολιτικό κόσμο και τον λαό».

Επιτιθέμενος και κατά του πρωθυπουργού, υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας «βολεύτηκε πίσω από τον κ. Παππά, θέλησε να καρπωθεί τον έλεγχο της ενημέρωσης», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δίχασε και επιτέθηκε ενάντια στη δικαιοσύνη αυτή τη φορά, όπως έκανε και τότε που έγινε κυβέρνηση».

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε πως «θα πάμε κατευθείαν με αυτήν την προϋπόθεση στη συγκρότηση ΕΣΡ. Η πολυφωνία νίκησε και το μαύρο δεν πέρασε. Αυτή είναι  η ουσία. Ο,τι έκαναν σε εμάς τόσο καιρό τώρα, το έκαναν στους δικαστές. Δεν ξέρει κάτι άλλο να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε κατά του μαύρου».

«Θέλω να πω σε όλους τους συναδέλφους σας ότι είναι μια καλή μέρα σήμερα και δεν θα χάσουν τη δουλειά τους, σε ένα κανάλι που δεν χρώσταγε. Δεν ήμουν δημαγωγός όταν τους έλεγα ότι το μαύρο δεν θα περάσει και δικαιούμαι να απευθυνθώ σε αυτούς. Είχα υπόψη μου τη νομολογία του ΣτΕ» κατέληξε.