Ρ.Σβίγκου: Να αξιοποιηθούν οι θετικές επιδόσεις στην οικονομία προς όφελος όσων επλήγησαν από την κρίση - Free Sunday
Ρ.Σβίγκου: Να αξιοποιηθούν οι θετικές επιδόσεις στην οικονομία προς όφελος όσων επλήγησαν από την κρίση

Ρ.Σβίγκου: Να αξιοποιηθούν οι θετικές επιδόσεις στην οικονομία προς όφελος όσων επλήγησαν από την κρίση

«Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα θετικό σημείο» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, προσθέτοντας ότι καταγράφηκε «ένα ιδιαίτερα θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία».

Παράλληλα, η ίδια μιλώντας στον «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM», τόνισε ότι «έχουμε μια θετική μεταστροφή όλων των οικονομικών δεικτών και ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό κλίμα το οποίο θέλουμε να το αξιοποιήσουμε προς όφελος κυρίως εκείνων των κοινωνικών στρωμάτων που επλήγησαν από την κρίση».

«Το σύνολο της πολιτικής μας παρέμβασης έχει να κάνει με την προστασία των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων, που είδαν στην κρίση τις περιουσίες τους και τις ζωές τους να χειροτερεύουν», πρόσθεσε η Ρ.Σβίγκου.

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «αυτή τη στιγμή που ξεδιαλύνεται το οικονομικό τοπίο και βλέπουμε ότι οι θετικές δυνατότητες αξιοποιούνται και καταγράφεται μια αισιοδοξία η οποία το επόμενο διάστημα νομίζω θα συνοδευτεί με ακόμη καλύτερα στοιχεία για την ελληνική οικονομία. Καταγράφεται και η μείωση της ανεργίας».