Η ΛΑΕ θα κάνει συγκέντρωση παρά την απαγόρευση - Free Sunday
Η ΛΑΕ θα κάνει συγκέντρωση παρά την απαγόρευση

Η ΛΑΕ θα κάνει συγκέντρωση παρά την απαγόρευση

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε σύγκρουση με την αστυνομία, δηλώνει η Λαϊκή Ενότητα, η οποία ανακοίνωσε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Μακρόν στην Αθήνα, η οποία έχει προαναγγελθεί για τις 6 μ.μ. απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η ΛΑΕ καλεί τους πολίτες της Αθήνας "να απαντήσουν με την συμμετοχή τους στην αυθαιρεσία και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο", όπως χαρακτηρίζει την απαγόρευση των συγκεντρώσεων
Σύμφωνα με τη ΛΑΕ η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις, "για την προστασία τάχα του Macron" είναι μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας, κυνισμού και αυθαιρεσίας και "υπονομεύει στην καρδιά τους τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού και πρώτα απ' όλα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία».
«Η ΛΑ.Ε δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική και αστυνομική αυθαιρεσία ούτε πρόκειται να συνεργήσει στην κατάλυση δημοκρατικών δικαιωμάτων τού ελληνικού λαού, κατακτημένων με θυσίες, αγώνες και αίμα - ο αυταρχισμός δεν θα περάσει. Η Ελλάδα δεν πωλείται. Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε θα γίνουν σκλάβοι», αναφέρει η ανακοίνωση.