ΝΔ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί και στέλνει στα «τσακίδια» χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους - Free Sunday
ΝΔ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί και στέλνει στα «τσακίδια» χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους

ΝΔ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί και στέλνει στα «τσακίδια» χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους

Η κυβέρνηση αδιαφορεί και στέλνει στα «τσακίδια» χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσαν κυβερνητικοί κύκλοι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της Eldorado Gold αλλά και την ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού ο οποίο στο facebook στέλνει στα «τσακίδια» την Eldorado Gold.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις πράξεις τους, ξεδιάντροπα ομολογούν ότι αδιαφορούν και για τις επενδύσεις και για τους εργαζόμενους. Μια Κυβέρνηση που στέλνει στα “τσακίδια”, όχι μόνο την εταιρεία, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, έχει πολύ θράσος για να εγκαλεί την Αντιπολίτευση», τονίζουν από την Πειραιώς.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας στον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με την αποχώρηση της Eldorado Gold από την Ελλάδα: «Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση, καταστροφή του δάσους, διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο... της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτού του "έργου" και να στηρίξει την έξοδο της από την χώρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά».