Μητσοτάκης για taxibeat: Στηρίζουμε το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς - Free Sunday
Μητσοτάκης για taxibeat: Στηρίζουμε το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς

Μητσοτάκης για taxibeat: Στηρίζουμε το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς

H Νέα Δημοκρατία στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επιστροφή στο παρελθόν, τόνισε σε δήλωσε του για το Taxibeat ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς, που να παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Η Κυβέρνηση, όμως, τους το αρνείται. Επιχειρεί να καταργήσει επί της ουσίας το Taxibeat, μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές και ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών, που μας γυρνούν στο χθες», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σταματήσει κάθε σχέδιο που ακυρώνει στην πράξη αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα,αν έχει ίχνος αξιοπιστίας, κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τον ότι παριστάνει ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

«Είμαστε με το δικαίωμα των πολλών στην ασφάλεια και την ποιότητα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.